Μαρκουλάκης: Μου ζήτησαν σε μπαρ να δώσω τις πρώτες βοήθειες λόγω του ρόλου μου στον “Γιατρό”

Διαβάζεται σε 4'
Μαρκουλάκης: Μου ζήτησαν σε μπαρ να δώσω τις πρώτες βοήθειες λόγω του ρόλου μου στον “Γιατρό”
Glomex

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την σειρά “Γιατρός” που πρωταγωνιστεί και για το πως έχει επηρεάσει την καθημερινότητά του. Η έκπληξη που δέχθηκε στον αέρα της εκπομπής.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το Σάββατο (5/10), με αφορμή το νέο κύκλο της σειράς Γιατρός, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Η Ναταλία Γερμανού “έριξε στα βαθιά” τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη με το “καλησπέρα σας”, μια και του ζήτησε να σχολιάσει την φράση που είπε η Θέμις Μπαζάκα σε συνέντευξη της ότι η Ελλάδα είναι μια συντηρητική χώρα.

“Ναι σε γενικές γραμμές είμαστε συντηρητική χώρα. Δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό. Η συντήρηση μπορεί να ερμηνευτεί και ως η επιθυμία του να διατηρήσεις κάτι το οποίο έχει μια αξία μέσα στον χρόνο, χωρίς να καταστραφεί. Την ίδια στιγμή, αυτή η δύναμη παλεύει με την δύναμη να αλλάξεις κάτι για να γίνει καλύτερο. Αυτές οι δύο δυνάμεις δεν είναι από μόνες τους κακές. Είναι προβληματικές όταν δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Έχει σημασία να κοιτάς πίσω σου και να συνδέεσαι με τις ρίζες σου, αλλά είναι σημαντικό να αλλάζουμε την κοινωνία μας βάσει των νέων δεδομένων”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μοιράστηκε κάποια από τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί. “Κάποια στιγμή πέρυσι το καλοκαίρι λιποθύμησε μπροστά μου ένας άνθρωπος σε ένα μπαρ και γύρισαν όλοι και με κοίταξαν. Και αναγκάστηκα να τους πω ότι δεν είμαι πραγματικά γιατρός, κάνω ότι είμαι γιατρός”.

Ωστόσο, αποκάλυψε πως θα ήθελε να έχει γίνει γιατρός και πως ήταν το παιδικό του όνειρο. “Κανείς δεν ήθελε να γίνω γιατρός και κανείς δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός. Όλοι ήθελαν να γίνω δικηγόρος”.

“Τους ανθρώπους που προσφέρουν όπως τους γιατρούς, τους σέβομαι πολύ. Συχνά σε κουβέντες μου με γιατρούς, που έρχονται στα καμαρίνια και τους γνωρίζω, μου έχει κάνει πολύ εντύπωση ότι όταν τους λέω πως “εγώ νιώθω ότι δεν προσφέρω τίποτα“, όλοι μου απαντούν ότι “εμείς φροντίζουμε για το πολύ βασικό, για την υγεία. Ενώ εσείς οι καλλιτέχνες μας δίνετε κάτι που είναι πάρα πολύ σημαντικό”.

Για τις εξελίξεις στη σειρά, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε χαρακτηριστικά πως “Θα υπάρξει μια μάχη με την Ευδοκία Ρουμελιώτη, την οποία αγαπώ πολύ και είναι τρομερή. Μέσα στη σειρά υπήρχε ένα παρελθόν και θα υπάρξει μια μάχη. Ο Ανδρέας θα προσπαθήσει για κάτι συγκεκριμένο σε αυτά τα επεισόδια και για κάτι άλλο συγκεκριμένο στα επόμενα. Όλο αυτό θα τον ξαναφέρει στο να ολοκληρωθεί σαν προσωπικότητα. Αυτό το οποίο έχασε πριν το ατύχημα, το οποίο τον ώθησε να γίνει καλύτερος άνθρωπος και επιστήμονας”.

Μιλώντας για την οικογένειά του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ανέφερε πως “Είμαστε αρκετά μεγάλη οικογένεια με θείους, ξαδέρφια κλπ. Η πυρηνική οικογένεια, μαμά, μπαμπάς, δυο παιδιά είμαστε πολύ της επικοινωνίας και της κουβέντας. Οι αναμνήσεις των οικογενειακών τραπεζιών είναι αναμνήσεις θετικές και τα τραπέζια που συνεχίζουμε να κάνουμε είναι με επικοινωνία, συζητήσει και καβγάδες. Με την αδερφή μου εγώ καβγαδίζω πολύ συχνά και έντονα για ένα θεωρητικό θέμα. Οι τόνοι μπορεί να ανέβουν πολύ και με επιχειρήματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τα ανίψια και με τη μαμά. Η μαμά δε θα πάρει το θέμα κανενός, θέλει ειρήνη”.

Μάλιστα, η εκπομπή ετοίμασε μια έκπληξη στον ηθοποιό και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μίλησε με την μητέρα του, Ρένα.

«Α, δεν το περίμενα» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μόλις άκουσε την μητέρα του στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής, για να συμπληρώσει εκείνη, μεταξύ άλλων, πως «δεν ξέραμε από νωρίς αν ο Κωνσταντίνος θα γινόταν καλλιτέχνης, αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι από πολύ μικρή ηλικία αναλάμβανε να μας ψυχαγωγεί στις οικογενειακές συγκεντρώσεις».

«Μπορούσε να δώσει δηλαδή μια παράσταση, λέγοντας τα δικά του βέβαια, τα παιδιά, ό,τι είχε στο νου του και πολύ συχνά ήταν πραγματικά ο διασκεδαστής μας με πολύ ευχάριστο τρόπο. Εμείς καμαρώναμε χωρίς να πολυσκεφτόμαστε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ο μπαμπάς του ήθελε οπωσδήποτε να δώσει στη Νομική για να έχει ένα πτυχίο πανεπιστημιακό».

«Έχασε η νομική» είπε στο τέλος χιουμοριστικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα