Καλλιμάρμαρο: Το σπουδαίο δώρο του Νίκου Καρβέλα στην Άννα Βίσση

Διαβάζεται σε 2'
Άννα Βίσση- Καλλιμάρμαρο
Άννα Βίσση- Καλλιμάρμαρο NEWS247

Ο Νίκος Καρβέλας δήλωσε παρών στη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Καρβέλας δε θα μπορούσε να δηλώνει απών από τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου, όπου περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι την αποθέωσαν. Μπορεί να μη μας έκανε τη χάρη να ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει τα αγαπημένα ντουέτα τους με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, ήταν όμως εκεί, στις πρώτες θέσεις μαζί με τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Άννα Βίσση απευθύνθηκε σε αυτόν κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Αφού τον χαιρέτησε εγκάρδια, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ τραγούδησε το “Κι έχω τόσα να θυμάμαι” ένα τραγούδι σε μουσική του Ν. Καρβέλα και στίχους της ίδιας της Άννας Βίσση.
Μάλιστα του είπε “Νίκο, ένα τραγούδι έγραψα για σένα, θυμάσαι πόσο τσακωθήκαμε γι αυτό;” και βέβαια αποθεώθηκε.

Άννα Βίσση- Καλλιμάρμαρο
Άννα Βίσση- Καλλιμάρμαρο NEWS247

Το δώρο στην Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση απευθύνθηκε και πάλι στον Νίκο Καρβέλα, όταν τραγούδησε τη Μουσική του Ανέμου από τη “Μάλα”, το θεατρικό έργο του Νίκου Καρβέλα που έκανε πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου του 2002 στο Θέατρο Παλλάς. Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ βασίζεται σε αληθινά γεγονότα με πρωταγωνίστρια τη Μάλα Ζιμετμπάουμ, μια Εβραία κρατούμενη από την Πολωνία στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Άουσβιτς.

Η “απόλυτη” τραγούδησε με συγκίνηση το τραγούδι αυτό, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως το “σπουδαιότερο” δώρο του Καρβέλα προς αυτήν, ενώ στη συνέχεια έβαλε “φωτιά” στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο με τους “Δαίμονες”, το έτερο θεατρικό τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα