Νάντια Γιαννακοπούλου: Μεγάλος νικητής απόψε είναι το ΠΑΣΟΚ

Διαβάζεται σε 2'
Νάντια Γιαννακοπούλου
Νάντια Γιαννακοπούλου EUROKINISSI

Η πρώτη δήλωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου μετά τα πρώτα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ σχολίασε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Στη δήλωσή της, η κ. Γιαννακοπούλου θέλησε κι εκείνη να αναδείξει την ανάγκη της ενότητας μεταξύ των στελεχών του κόμματος για την επόμενη ημέρα.

“Σήμερα είναι μία ημέρα νίκης για το ΠΑΣΟΚ. Οι 300.000 μέλη και φίλοι που συμμετείχαν στη διαδικασία έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα επαναφοράς του Κινήματος με την κοινωνία και ελπίδας και προοπτικής. Επωμιζόμαστε μια μεγάλη ευθύνη, να μην τους απογοητεύσουμε”.

Έχουμε μια εβδομάδα ακόμα και το ποιος θα εκλεγεί έχει την αξία του και τον συμβολισμό του. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η ενότητά μας, η ενεργοποίηση όλων των δυνάμεων, η πολλή δουλειά.

Σε ό,τι με αφορά, αισθάνομαι ότι άνοιξα έναν δρόμο που βλέπουμε ότι αποδίδει καρπούς. Θα είμαι στην πρώτη γραμμή, γιατί αυτό οφείλω λέγοντας ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν, μου συμπαραστάθηκαν, στους συνεργάτες μου, στους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα δώσουμε τον αγώνα για τις ιδέες, τις θέσεις μας και την αντίληψη που έχω για την ανανέωση και την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ”, δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα