Ποδοσφαιριστές γρονθοκοπήθηκαν από οπαδούς στο γήπεδο της Θήβας

Διαβάζεται σε 1'
Ποδοσφαιριστές γρονθοκοπήθηκαν από οπαδούς στο γήπεδο της Θήβας
ISTOCK

Τα επεισόδια εκτυλίχθηκαν στον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Θήβα-Μανδραϊκός, στο δημοτικό στάδιο Θηβών, στο πλαίσιο της FOOTBALL LEAGUE (Γ΄ Κατηγορία)

Επεισόδια σημειώθηκαν την Κυριακή (06/10) το απόγευμα μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Α.Ο. ΘΗΒΑΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ», ο οποίος διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Θηβών, στο πλαίσιο της FOOTBALL LEAGUE (Γ΄ Κατηγορία).

Κατά την αποχώρηση της φιλοξενούμενης ομάδας από τα αποδυτήρια, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν φθορές σε υαλοπίνακα των εγκαταστάσεων του σταδίου, καθώς επίσης και οπαδοί της Θήβας, προκάλεσαν απλές σωματικές βλάβες σε δυο ποδοσφαιριστές του Μανδραϊκού, 31 και 29 ετών αντίστοιχα.

Οι τραυματίες ποδοσφαιριστές διακομίσθηκαν με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Οι πράξεις αυτές καταγγέλθηκαν σε αστυνομικούς του Α.Τ. Θηβών, που λάμβαναν μέτρα στο γήπεδο, οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν το συμβάν από τους αγνώστους δράστες την στιγμή που έγινε, ενώ οι παθόντες κλήθηκαν να καταθέσουν, καθώς διενεργείται προανάκριση για την ταυτοποίηση των δραστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα