Η αποκάλυψη του εξωφύλλου της αυτοβιογραφίας του Παναγιώτη Γιαννάκη

Διαβάζεται σε 2'
Η αποκάλυψη του εξωφύλλου της αυτοβιογραφίας του Παναγιώτη Γιαννάκη

Το SPORT24 αποκάλυψε το εξώφυλλο της αυτοβιογραφίας του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη. Το βιβλίο “Τρωτός Άτρωτος” θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ. Συγγραφέας είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος.

Η αυτοβιογραφία του Παναγιώτη Γιαννάκη “Τρωτός Άτρωτος” θα είναι σε λίγες ημέρες τοποθετημένο στα βιβλιοπωλεία και στο διαδίκτυο μέσω eshop και το SPORT24 αποκαλύπτει το εξώφυλλο της.

Ο “Δράκος” του παγκόσμιου μπάσκετ διηγήθηκε στα στούντιο της 24MEDIA και τον Παντελή Βλαχόπουλο, όλη την πορεία της μυθιστορηματικής ζωής του από τα παιδικά χρόνια του στην οδό Πάτμου 24 στη Νίκαια, έως την καταξίωση και τις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής ομάδας.

Στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου 2024 από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ θα διαβάσετε για τα φτωχικά νεανικά χρόνια του, τον φίλο του που έχασε το μάτι του, το μπούλινγκ και την ανέχεια στις φτωχές άλλα γεμάτες αγάπη γειτονιές της Αθήνας, τις ανασφάλειες του, τον πρώτο έρωτά του, τις κοπάνες που έκανε στο σχολείο για να δει το άθλημα που αγαπούσε, για την Ευγενία του, το ‘87, τον Άρη και τις κόντρες του.

Η αυτοβιογραφία του Παναγιώτη Γιαννάκη αποτελεί μία βουτιά στην αθλητική ιστορία της χώρας και είναι ένα μάθημα ζωής από έναν άνθρωπο που όσες φορές έπεσε άλλες τόσες σηκώθηκε.

Το SPORT24 είναι χορηγός της αυτοβιογραφίας του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Για προπαραγγελίες πατήστε ΕΔΩ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα