Νετανιάχου: “Αλλάζουμε την πραγματικότητα στη Μέση Ανατολή”

Διαβάζεται σε 1'
Μπενιαμίν Νετανιάχου
Μπενιαμίν Νετανιάχου 2024 Julia Nikhinson, File/AP Photo

“Αλλάζουμε την πραγματικότητα στη Μέση Ανατολή για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί ποτέ μία ακόμα 7η Οκτωβρίου” δήλωσε σε Ισραηλινούς αξιωματούχους ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε σήμερα, Δευτέρα (7/10) ανήμερα του ενός έτους από την επίθεση της Χαμάς, ότι η κυβέρνησή του αλλάζει την πραγματικότητα στη Μέση Ανατολή για να αποτρέψει να συμβεί μια άλλη 7η Οκτωβρίου.

«Αλλάζουμε την πραγματικότητα της περιφερειακής ασφάλειας στο πεδίο για χάρη των παιδιών μας, για το μέλλον μας και για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί ποτέ μια άλλη 7η Οκτωβρίου», τόνισε ο Νετανιάχου κατά τη διάρκεια μίας έκτακτης συνεδρίασης με ανώτατους αξιωματούχους ασφαλείας, αφότου αναφέρθηκε στα “επτά μέτωπα που αντιμετωπίζει η χώρα του” (Γάζα, Δυτική Όχθη, Λίβανος, Συρία, Ιράν, Υεμένη και Ιράκ).

Σημειώνεται ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός συγκάλεσε σήμερα μία έκτακτη ενημέρωση των ανώτατων αξιωματούχων ασφαλείας της χώρας,  αναβάλλοντας την προγραμματισμένη του συνάντηση με τον Υπουργό Στρατηγικών Υποθέσεων, Ρον Ντέρμερ και του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών, Ζαν Νοέλ Μπαρό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα