Το μεγαλύτερο Vegan Burger είναι ελληνικό και ζυγίζει 213,4 κιλά!

Διαβάζεται σε 3'
Το μεγαλύτερο Vegan Burger είναι ελληνικό και ζυγίζει 213,4 κιλά!

Η ομάδα της Unilever Food Solutions είναι ο νέος κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες. Τα τρία βασικά υλικά της επιτυχίας και η συνεργασία με την « Immortaliting»

Το μεγαλύτερο Vegan Burger του κόσμου είναι… ελληνικό και παράχθηκε δια χειρός της Unilever Food Solutions. Πρόκειται για ένα γαστρονομικό δημιούργημα, βάρους 213,4 κιλών (!), το οποίο απαρτίζεται από ποιοτικά και λαχταριστά υλικά. Ένα γεύμα για… πολλούς, στο οποίο δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί.

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, οι άνθρωποι του Guinness World Records βρέθηκαν στην Αθήνα και ανακήρυξαν επισήμως τη Unilever Food Solutions ως τον νέο κάτοχο του ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο Vegan Burger, υπερβαίνοντας το προηγούμενο ρεκόρ.

Στην προμετωπίδα αυτής της επιτυχίας συναντάμε τον σεφ Αναστάσιο Αλεξίου, ο οποίος επιμελήθηκε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του τελικού αποτελέσματος, χρησιμοποιώντας κορυφαία προϊόντα της Unilever Food Solutions.

Πλούσια Hellmann’s Vegan μαγιονέζα, ζουμερό The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger μπιφτέκι και αρωματικό Knorr Primerba πάστα θυμάρι. Αυτά ήταν τα τρία βασικά συστατικά της επιτυχίας, τα οποία προσέδωσαν στο Vegan Burger τη μαγεία της απλότητας και της νοστιμιάς.

Και επειδή ένα μπέργκερ βάρους 213,4 κιλών δεν μπορεί να το φάει μόνο ένας άνθρωπος, η Unilever Food Solutions αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Immortaliting, μοιράζοντας όλο το βραβευμένο μπέργκερ σ’ αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Δηλαδή στους άστεγους συνανθρώπους μας.

«Αισθανόμαστε περήφανοι για το επίτευγμα, το οποίο συμβολίζει τη δέσμευση της Unilever Food Solutions να προάγει πιο βιώσιμες και, ταυτόχρονα, πιο γευστικές επιλογές μενού, συνεχίζοντας να εμπνέουμε περισσότερους να αγκαλιάσουν έναν πιο αειφόρο τρόπο διατροφής» δήλωσε, μετά την απονομή του βραβείου Γκίνες, ο διευθυντής της εταιρείας, Θοδωρής Σακελλαρίου.

Μιας εταιρείας, η οποία με τη βοήθεια της ομάδας των σεφ της δημιουργεί λύσεις για πιάτα που συνδυάζουν το εξαιρετικό γούστο, την ευκολία και την καλή διατροφή με σταθερά υψηλά πρότυπα. Αυτό βοηθά στο να επιλέγονται τα καλύτερα βιώσιμα συστατικά, να αναπτύσσονται προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και να δημιουργούνται νόστιμες συνταγές.

Το μεγαλύτερο Vegan Burger αποτελεί μια ηχηρή ένδειξη για τις ικανότητες αυτής της χαρισματικής ομάδας, η οποία έχει θέσει ψηλά τον πήχη, προς όφελος όλων εμάς. Εξάλλου, όπως συνηθίζουν να λένε οι άνθρωποι της εταιρείας, επόμενος στόχος για τη Unilever Food Solutions είναι απλά το… ακατόρθωτο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα