ΜΑΤ χτυπούν αναίτια πολίτες μετά την πορεία για την Παλαιστίνη – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
ΜΑΤ χτυπούν αναίτια πολίτες μετά την πορεία για την Παλαιστίνη – Βίντεο

Αναίτιες επιθέσεις των ΜΑΤ με χημικά και ξύλο κατά διαδηλωτών καταγράφουν βίντεο από την χθεσινή πορεία για την Παλαιστίνη και την ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

Επιθέσεις της αστυνομίας κατά διαδηλωτών καταγράφουν βίντεο από την περιοχή της Πανόρμου το βράδυ της Δευτέρας (07/10) μετά την πορεία αλληλεγγύης στους λαούς του Λιβάνου και της Παλαιστίνης, για την ειρήνη στην Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως, δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν στο πλήθος των διαδηλωτών με χημικά και κρότου λάμψης.

Επιπλέον, ορισμένοι από αυτούς, προχώρησαν και στην άσκηση σωματικής βίας, σπρώχνοντας και χτυπώντας με γκλομπ διαδηλωτές.

Βίντεο-ντοκουμέντο κατέγραψε τη στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ σπρώχνει και χτυπάει γυναίκα. Ένας συνάδελφός του προσπαθεί όπως φαίνεται να τον συγκρατήσει, ενώ ένας τρίτος χτυπάει πολίτες με ασπίδα και κλωτσάει άλλο διαδηλωτή. Στη συνέχεια ένας άλλος ψεκάζει τον κόσμο με χημικά, εμφανώς αναίτια.

Στη συνέχεια, σε ένα ακόμη βίντεο της εφημερίδας “ΑΥΓΗ” οι δυνάμεις των ΜΑΤ φαίνονται να προχωρούν σε προσαγωγές και να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών, πάνω στους διαδηλωτές.

 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σε συλλήψεις μετατράπηκαν δέκα από τις προσαγωγές από την περιοχή της Πανόρμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα