Μαρία Μπακοδήμου: Η ανάρτηση μετά τη νοσηλεία στην εντατική – “Ήταν μια δύσκολη μάχη”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Μπακοδήμου
Μαρία Μπακοδήμου PAPADAKIS PRESS

Το μακροσκελές μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου μετά από την περιπέτεια της υγείας της, κατά την οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική.

Μια περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία τώρα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αναρρώνει.

Όπως έγινε γνωστό, κατά την επίσκεψή της σε γνωστή ιδιωτική κλινική των Αθηνών για να κάνει κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις, η γνωστή παρουσιάστρια έπαθε αλλεργικό σοκ. Συγκεκριμένα, της χορηγήθηκε φαρμακευτική ουσία που της προκάλεσε αναφυλαξία.

Αμέσως η δημοφιλής παρουσιάστρια μεταφέρθηκε στην εντατική, όπου την παρακολουθούσαν για κάποια 24ωρα, ενώ χθες, Δευτέρα (07/10) πήρε εξιτήριο.

Σήμερα, Τρίτη (08/10), η Μαρία Μπακοδήμου προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας όσους της ευχήθηκαν “περαστικά” και στέλνοντας το δικό της μήνυμα, ότι πρέπει να σεβόμαστε το σώμα μας.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου

“Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα