ΝΕΟ VoltaNatura: H χαρά της κίνησης, φυσικά

Διαβάζεται σε 2'
ΝΕΟ VoltaNatura: H χαρά της κίνησης, φυσικά

Ανακουφίζει και καταπραΰνει τους καταπονημένους μυς και τις περιοχές με ελαφρά διαστρέμματα και μώλωπες

Η HALEON, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της υγείας των ανθρώπων σε κάθε ευκαιρία, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το VoltaNatura. Πρόκειται για μια φυτικής προέλευσης γέλη που ανακουφίζει και δροσίζει τις περιοχές με μυϊκές συσπάσεις και καταπόνηση, ενώ είναι αποτελεσματική και σε ελαφρά διαστρέμματα ή μώλωπες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα τραυματισμών.

Το VoltaNatura μέσω της νέας της καμπάνιας, προσκαλεί τους καταναλωτές να ανακαλύψουν «Τη χαρά της κίνησης, Φυσικά», παρακινώντας τους να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις καθημερινές τους δραστηριότητες, με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ανακουφισμένοι από μυϊκούς πόνους. Αξιοποιώντας τη φυσική δράση 6 προσεκτικά επιλεγμένων φυτών, η μοναδική της σύνθεση συνδυάζει τα εκχυλίσματα Άρνικας, Αγριοκάστανου και Σέντελας που είναι γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Εμπλουτίζεται με Gaultheria και Μέντα, συστατικά με δροσιστικές ιδιότητες, ενώ η υφή τζελ με βάση την Αλόη Βέρα απορροφάται γρήγορα και δεν κολλάει. Το VoltaNatura είναι βιολογικό καλλυντικό, δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές και αρώματα, κατάλληλο για καθημερινή χρήση και για παιδιά 6 ετών και άνω.

Στην HALEON, μένουμε πιστοί στη δέσμευση μας για μια καλύτερη υγεία, κάθε ημέρα, με σεβασμό στον άνθρωπο και κατορθώνουμε όλο και περισσότεροι ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστες λύσεις για τη βελτίωση της υγείας τους.

Eνημερωθείτε μέσω της σελίδας VoltaNatura Gel.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα