Kanye West – Bianca Censori: Διαζύγιο μετά από 2 χρόνια γάμου

Διαβάζεται σε 2'
Kanye West και Bianca Censori
Kanye West και Bianca Censori AP Photo/Mark Von Holden

Τέλος στο γάμο τους φέρεται να δίνουν ο Kanye West και η Bianca Censori. Τι αποκαλύπτουν πηγές του περιβάλλοντός τους.

Ο Kanye “Ye” West και η Bianca Censori φαίνεται ότι οδεύουν προς διαζύγιο, έπειτα από δύο χρόνια γάμου.

Το TMZ μεταδίδει πως, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές, ο 47χρονος ράπερ και η 29χρονη αρχιτέκτονας λένε στους δικούς τους ανθρώπους ότι “χώρισαν πριν από εβδομάδες” και πως η Bianca Censori κατευθύνεται προς την Αυστραλία για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της μετά τον χωρισμό.

Αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το τι ώθησε το ζευγάρι στον χωρισμό ή το ποιος αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους, το TMZ μεταδίδει πως οι πηγές δήλωσαν ότι ο Ye έλεγε στα κοντινά του άτομα ότι σχεδιάζει να ζήσει στο Τόκιο… και να χωρίσει την Bianca Censori.

Ο Ye και η Bianca παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2022, έναν μήνα αφότου ο δημοφιλής ράπερ οριστικοποίησε το διαζύγιό του με την Kim Kardashian. Μετά τον γάμο, η Bianca εθεάθη συχνά να περνά χρόνο με τον Ye και τα τέσσερα παιδιά του: North, Saint, Chicago και Psalm.

Κυρίως, όμως, η Bianca Censori έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο για τις τολμηρές και αποκαλυπτικές επιλογές στο ντύσιμό της. Οι σχεδόν γυμνές δημόσιες εμφανίσεις της, είχαν αποτελέσει πολλάκις αντικείμενο σχολιασμού, ενώ είχαν πυροδοτήσει και φήμες για τη δυναμική του ζευγαριού, με τις πολλούς να θεωρούν πως ο Kanye West ασκούσε πλήρη έλεγχο στην σύζυγό του.

Το ζευγάρι εθεάθη τελευταία φορά μαζί δημόσια στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν είχαν πάει για ψώνια στο Τόκιο.

«Χώρισαν πριν από λίγο καιρό», είπε μια πηγή αποκλειστικά στο DailyMail.com. Η Bianca άρχισε να βλέπει τη σχέση υπό νέο πρίσμα όταν οι φίλοι και η οικογένειά της εξέφρασαν ανησυχίες για τον τρόπο που ντυνόταν δημόσια και ο Kanye ένιωσε ότι δεν τον αγαπούσε όσο στην αρχή“.

Η πηγή συνέχισε: “Δεν υπάρχουν σκληρά συναισθήματα, αλλά ο Ye δεν μπορούσε να αγνοήσει την οικογένειά της, όταν ζήτησαν εξηγήσεις για τα “παράξενα” σημεία της σχέσης τους. Έχουν χωρίσει στο παρελθόν, οπότε υπάρχει πιθανότητα να ξανασμίξουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα