Κυψέλη: Γιατί τα δύο αδέλφια σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφό τους

Διαβάζεται σε 3'
Κυψέλη: Γιατί τα δύο αδέλφια σκότωσαν τον 28χρονο ξάδελφό τους
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Εικόνα προμελέτης έχει το έγκλημα στην Κυψέλη. Η συνάντηση των δύο αδελφών με τον 28χρονο ξάδερφό τους που οδήγησε στο έγκλημα.

Η σεξουαλική κακοποίηση που ισχυρίζονται ότι είχαν υποστεί όταν ήταν μικρά παιδιά από τον μεγαλύτερο ξάδελφό τους, όταν επισκέπτονταν στις διακοπές τους οικογενειακώς την Αλβανία, ώθησε τα δύο αδέρφια -17 και 19 ετών πια- να επιτεθούν και να μαχαιρώσουν μέχρι θανάτου τον 28χρονο ξάδελφό τους, χθες το βράδυ στην Κυψέλη.

Οι τρεις νεαροί καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας να έχουν πιάσει το θύμα και να τον τραβούν επί της οδού Χανίων, χτυπώντας τον συνεχώς. Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και έτρεξαν στην αντίθετη κατεύθυνση. Εκείνος έφτασε αιμορραγώντας μέχρι την οδό Πατησίων, όπου πλέον σωριάστηκε στον δρόμο.

Πλήρωμα διερχόμενου περιπολικού της Τροχαίας, που πήγαινε σε περιστατικό σύγκρουσης στην περιοχή, είδε τον αιμόφυρτο άντρα και κάλεσε ενισχύσεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε το θύμα στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Λίγο μετά το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν έρευνες στο σημείο, εντόπισαν σε ένα ψυγείο πεταμένο στον δρόμο, τα δύο μαχαίρια που έφεραν μαζί τους οι δράστες.

Τα δύο αδέρφια, μία ώρα μετά πήγαν με την μητέρα τους στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και ομολόγησαν πως εκείνοι τον σκότωσαν και συγκεκριμένα τον μαχαίρωσε ο 17χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση που είχαν δεχτεί από τον ξάδελφό τους, όταν ήταν μικρά παιδιά.

Αυτό ήταν κάτι που δεν το είχαν καταγγείλει ποτέ και πουθενά, ούτε καν στους γονείς τους, όμως όπως είπαν τους βασάνιζε όλη τους την ζωή και όταν ήρθε στην Αθήνα για επίσκεψη ο ξάδελφός τους, του έκλεισαν ραντεβού δήθεν για καφέ και εκεί του ζήτησαν εξηγήσεις. Εκείνος φέρεται να τους απάντησε πως ήταν και οι τρεις τους τότε μικρά παιδιά και δεν ήξερε τι έκανε.

Τα δύο αγόρια εξοργίστηκαν και πιάστηκαν στα χέρια με τον 28χρονο. Σύντομα έβγαλαν μαχαίρια και ο 17χρονος τον έπληξε στον λαιμό.

Από τα εργαστήρια αναμένονται απαντήσεις αν χρησιμοποιήθηκαν τελικά και τα δύο μαχαίρια, ενώ τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Οι γονείς τους συνελήφθησαν επίσης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα