Σε σοκ η Lady Gaga μετά το “βατερλό” του Joker 2 – Πίστευε ότι θα πάρει Όσκαρ

Διαβάζεται σε 3'
H Lady Gaga και ο Joaquin Phoenix στην ταινία Joker: Folie à Deux
H Lady Gaga και ο Joaquin Phoenix στην ταινία Joker: Folie à Deux 2024 Warner Bros Niko Tavernise

Παρά την μεγάλη απογοήτευσή της, η Lady Gaga σκοπεύει να πλησιάσει τον Κουέντιν Ταραντίνο για να συμμετάσχει στην νέα του ταινία

Απογοητευμένη φαίνεται πως είναι η Lady Gaga από την πλημμύρα αρνητικών σχολίων για την ταινία Joker: Folie à Deux. Το sequel του Todd Phillips κυκλοφόρησε επίσημα στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου, αλλά παρά τις προσδοκίες, συγκέντρωσε λιγότερα από 40 εκατ. δολάρια στο βρετανικό box office και έλαβε το χαμηλότερο CinemaScore στην ιστορία των ταινιών κόμικς.

«Η Gaga έχει εκπλαγεί αρνητικά από τον τρόπο που ανταποκρίθηκε το κοινό στο Joker 2 και είναι σοκαρισμένη που ο κόσμος δεν το λάτρεψε, όπως περίμενε έπειτα από τις κριτικές που έλαβε πριν από την πρεμιέρα της ταινίας», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας στην DailyMail.

«Έβαλε όλη της την ψυχή στην ταινία και τρέφει μεγάλο σεβασμό για τους θαυμαστές της DC comics» ανέφερε η ίδια πηγή ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα της Lady Gaga προσπαθεί τώρα να βρει τρόπο να αποσπάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την προσοχή του κοινού από το «Βατερλό» της ταινίας.

Τώρα η Lady Gaga «φλερτάρει» με μια νέα ταινία του Ταραντίνο

Ωστόσο, παρά την άδοξη πορεία του sequel του Joker η Lady Gaga εξακολουθεί να τρέφει φιλοδοξίες για την μεγάλη οθόνη και σύμφωνα με μια άλλη πηγή τώρα εξετάζει το ενδεχόμενο να συμμετέχει σε μια νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο.

«Είναι απογοητευμένη που ο Τζόκερ είναι λίγο πολύ μια βόμβα. Πίστευε ότι αυτή η ταινία θα μπορούσε να της φέρει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ, ειδικά αφού η πρώτη ταινία είχε τέτοια επιτυχία και ο Χοακίν κέρδισε ένα Όσκαρ. Θα ήθελε τώρα να αποκτήσει έναν ρόλο στην επόμενη και τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Κανείς δεν ξέρει τι θα είναι αυτό, αλλά θέλει να κάνει οντισιόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα ασκήσει σημαντικές πιέσεις για να συναντηθεί μαζί του μόλις υπάρξει ένα σενάριο, είναι μια ευκαιρία για να συμμετάσχει», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται πως είχε γίνει γνωστό ότι ο Ταραντίνο επρόκειτο να δημιουργήσει το “The Movie Critic” που θα ήταν η δέκατη και τελευταία ταινία του, αλλά στις 17 Απριλίου, πηγές ανέφεραν στο Hollywood Reporter ότι το έργο ακυρώθηκε.

Ο διάσημος σκηνοθέτης φέρεται τώρα να επεξεργάζεται μια νέα ταινία που θα σηματοδοτούσε την τελευταία του κινηματογραφική κυκλοφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα