Μια μοναδική βιωματική «Εμπειρία Χρυσελιά» στο «Κέντρο της Γης»

Διαβάζεται σε 3'
Μια μοναδική βιωματική «Εμπειρία Χρυσελιά» στο «Κέντρο της Γης»

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, το «Κέντρο της Γης» άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους σε μια μοναδική βιωματική «Εμπειρία Χρυσελιά / Craft Edition».

Η εκδήλωση που οργάνωσε το Ελαιόλαδο Χρυσελιά της εταιρείας ΚΟΡΕ, είχε στόχο να ενισχύσει τις έννοιες της συλλογικότητας, του εθελοντισμού και της αγάπης για το περιβάλλον, πρόσφερε μια σειρά από δραστηριότητες που συνδύασαν τη διασκέδαση με την γνώση.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν στη φύση και να γνωρίσουν την έννοια της συλλογικής κουζίνας, με τη βοήθεια του σεφ Κυριάκου Μελά από το Kids Cooking Club, παρασκεύασαν νόστιμα μεσογειακά πιάτα, μέρος των οποίων μοιράστηκαν με ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Να εξερευνήσουν τη φύση και να γνωρίσουν τη σημασία της οικολογικής ισορροπίας, μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και βόλτες στον ελαιώνα.

Να γνωρίσουν τον ρόλο και τα οφέλη του ελαιόλαδου στη διατροφή μας σε συνεργασία με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου από το Project Parenting.

Και να απολαύσουν ένα υπέροχο μεσογειακό γεύμα, ένα γεύμα που ετοίμασαν όλοι συλλογικά.

Η σκέψη για μια σειρά δράσεων της «Εμπειρίας Χρυσελιάς», ξεκίνησε θέλοντας η εταιρεία ΚΟΡΕ να δώσει στον σύγχρονο κάτοικο της πόλης περισσότερες ευκαιρίες για να αναπτύξει μια πνευματική σχέση με τη φύση, να αποκτήσει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον αλλά και να αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω διάλογο και δράση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη «Εμπειρία Χρυσελιά»!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα