Θρίλερ στο “Cash or Trash”: Το σπάνιο αντικείμενο που “έσπασε” όλα τα ρεκόρ

Διαβάζεται σε 2'
Θρίλερ στο “Cash or Trash”: Το σπάνιο αντικείμενο που “έσπασε” όλα τα ρεκόρ

Ένα μεγάλης αξίας αντικείμενο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο “Cash or Trash”, με την εκτίμηση να σπάει τα προηγούμενα ρεκόρ. Θρίλερ με τις διαπραγματεύσεις.

Μια μοναδική στιγμή εκτυλίχθηκε στο τηλεπαιχνίδι δημοπρασιών “Cash or Trash την Τρίτη (08/10), όταν στο πλατό έφτασε ένα ιδιαίτερο αντικείμενο που τους εντυπωσίασε όλους.

Ο λόγος για την τετράτροχη “καλλονή”, που παρουσιάστηκε στο δωμάτιο των αγοραστών και που αποτελεί μια ειδική παραγγελία αντίγραφου από μεγάλο συλλέκτη.

Ο Θάνος Λούδος εντυπωσιάστηκε από το σπάνιο αντικείμενο και έδωσε μια απίστευτα υψηλή εκτίμηση, που “έσπασε” το προηγούμενο ρεκόρ της εκπομπής! Αυτό ήταν το ποσό των 8.500 ευρώ!

Cash or Trash
Cash or Trash Star Tv

Το αντικείμενο, το οποίο έχει λάβει μέρος σε πραγματικό αγώνα Junior Cars στη Γαλλία, συνεπήρε τους αγοραστές και “ανέβασε” τις ταχύτητες των προσφορών τους, που θύμισαν αγώνα στην εμβληματική πίστα Λε Μαν!

Το μίνι αυτοκίνητο, που ήρθε για πρώτη φορά στο “Cash Or Trash”, αποτελεί περίτρανη απόδειξη της μεγάλης απήχησης που έχει ο συλλεκτισμός στην Ελλάδα.

Η υψηλότερη προσφορά ήταν 8.600 ευρώ, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του αντικειμένου αρνήθηκε τελικά να το δώσει, ανοίγοντας τα χαρτιά του και λέγοντας πως “κάτω από τα 11.500 ευρώ, δεν μπορεί να φύγει από τα χέρια μου”.

Δείτε το βίντεο από το μοναδικό αντικείμενο στο “Cash or Trash”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα