Ο Μακρόν δηλώνει έτοιμος να παλέψει… για το “Emily in Paris”

Διαβάζεται σε 2'
Εμανουέλ Μακρόν
Εμανουέλ Μακρόν Ludovic Marin/Pool via AP

Πρόθυμος να παλέψει για την επιστροφή της Έμιλι από τη Ρώμη στο Παρίσι, δηλώνει ο Εμανουέλ Μακρόν, αφού το “Emily in Paris” στην Ιταλία… δεν βγάζει νόημα.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η οικογένεια Μακρόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη σειρά “Emily in Paris”.

Η αρχή έγινε με την guest εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, στον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Σήμερα, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για να διασφαλίσει ότι η Έμιλι, η ηρωίδα της σειράς “Emily in Paris” της πλατφόρμας Netflix, θα επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα από τη Ρώμη.

«Θα αγωνιστούμε σκληρά. Και θα τους ζητήσουμε να παραμείνει στο Παρίσι. Το “Emily in Paris” στη Ρώμη δεν βγάζει νόημα» είπε ο Μακρόν σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Variety.

Στην τέταρτη σεζόν της σειράς η νεαρή Αμερικανίδα Έμιλι, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Λίλι Κόλινς, μετακόμισε από το Παρίσι στη Ρώμη για λόγους δουλειάς.

«Ήμουν πολύ υπερήφανος και εκείνη πολύ χαρούμενη που το έκανε. Διαρκεί μόνο μερικά λεπτά αλλά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή στιγμή για εκείνη», είπε ο Γάλλος πρόεδρος για την εμφάνιση της συζύγου του.

«Νομίζω ότι είναι πολύ καλή για την εικόνα της Γαλλίας», πρόσθεσε ο Μακρόν αναφερόμενος στον αντίκτυπο της σειράς στο εξωτερικό.

Η σειρά έχει κερδίσει φανατικούς θαυμαστές, για τον εξιδανικευμένο και ρομαντικό τρόπο που απεικονίζει την καθημερινότητα στο Παρίσι. Άλλοι πάντως την επικρίνουν επειδή αυτή η απεικόνιση δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αποφεύγει να δείξει τις φτωχότερες συνοικίες της πόλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα