ΣΥΡΙΖΑ: Ανθρακες ο θησαυρός της πρωτοβουλίας Πολάκη-Πήγε μόνο ο Κασσελάκης

Διαβάζεται σε 3'
ΣΥΡΙΖΑ: Ανθρακες ο θησαυρός της πρωτοβουλίας Πολάκη-Πήγε μόνο ο Κασσελάκης
Eurokinissi

Αντί για συνάντηση των υποψηφίων προέδρων, έλαβε χώρα στην Κουμουνδούρου τετ-α-τετ Πολάκη-Κασσελάκη σε μία πρωτοβουλία που εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Σε φιάσκο, όπως αναμενόταν άλλωστε, κατέληξε η προσπάθεια του Παύλου Πολάκη για συνάντηση όλων των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και μείωση της τεράστιας έντασης που παρατηρείται στο εσωτερικό του κόμματος τους (πολλούς) τελευταίους μήνες.

Στο κάλεσμα του Χανιώτη βουλευτή παρουσιάστηκε μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης χωρίς μάλιστα να έχει αποσύρει το εξώδικο που έστειλε στα όργανα του κόμματος με αφορμή τη διαρροή στοιχείων του Πόθεν Εσχες του στον Τύπο.

Προσεχόρμενος ο κ. Κασσελάκης τόνισε: Με λυπεί η απουσία των υπόλοιπων που έχουν δηλώσει πρόθεση να είναι υποψήφιοι. Επρεπε να είμαστε όλοι εδώ, χωρίς προϋποθέσεις έτσι ώστε να έχουμε ομαλή πορεία του κόμματος προς την εκλογή προέδρου και προς τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου που πρέπει να γίνει στην ώρα του. Ενός συνεδρίου που να χωρά όλους τους συνέδρους.Οσον αφορά το περιεχόμενο της εξωδικαστικής διαμαρτυρίας μου έχει ήδη ικανοποιηθεί από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος και τη δημοσιοποίηση και των πέντε πόθεν έσχες. 

Η συνάντηση, όπως είχε προαναγγελθεί, δεν είχε την παραμικρή κομματική νομιμοποίηση. Ξέραμε από την Τετάρτη ότι δεν πρόκειται να δώσει το παρών η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου η οποία, εκτός των άλλων, έχει δεχθεί τεράστιες επιθέσεις τις τελευταίες ημέρες από υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και από τον ίδιο τον έκπτωτο πρόεδρο.

Δεν προσήλθε ούτε ο επικεφαλής της ΚΟ Νίκος Παππάς ο οποίος δεν έβρισκε κανένα λόγο χρησιμότητας της εν λόγω συνάντησης. Θυμίζουμε εδώ ότι για να διεξαχθεί το ραντεβού μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, ματαιώθηκε προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Από την πλευρά τους οι κκ Γκλέτσος και Φαραντούρης, εκτός από το ότι δεν βρίσκονταν καν στην Αθήνα, δεν εκδήλωσαν την επιθυμία να δώσουν το παρών ούτε καν διαδικτυακά.

Eurokinissi

Ο έτερος των υποψηφίων τέλος, Σωκράτης Φάμελλος είχε ξεκαθαρίσει από την Τετάρτη ότι δεν τον ενδιαφέρει καμία συνάντηση που θα λάβει χώρα εκτός των οργάνων του κόμματος και χωρίς τη σφραγίδα τους.

Ετσι το ραντεβού κατέληξε σε τετ-α-τετ των κκ Κασσελάκη και Πολλάκη, που έτσι και αλλιώς είχαν μέχρι πρότινος στενή πολιτική σχέση μέχρι ο δεύτερος να αλλάξει άποψη και να χαρακτηρίσει την υποστήριξη προς το πρόσωπο του έκπτωτου προέδρου ως λάθος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα