Λάρισα: Τροχονόμος ζήτησε 100 ευρώ από τουρίστα για να μην τον γράψει

Διαβάζεται σε 2'
Λάρισα: Τροχονόμος ζήτησε 100 ευρώ από τουρίστα για να μην τον γράψει
EUROKINISSI

Στη σύλληψη τροχονόμου που ζήτησε δωροδοκία από τουρίστα, προκειμένου να μην του βεβαιωθεί παράβαση, προχώρησαν οι Αρχές. Ερευνάται παρόμοια καταγγελία από ηλικιωμένη.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, συνελήφθη την Τετάρτη (10/10), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τροχονόμος που υπηρετεί στην Τροχαία Λάρισας, για το αδίκημα της δωροληψίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία ενός Ιταλού οδηγού, το απόγευμα της Τρίτης 8 Οκτωβρίου, στη Λάρισα, ο αστυνομικός ζήτησε από τον ίδιο και έλαβε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ προκειμένου να μην του βεβαιώσει τροχονομική παράβαση, διπλής διαχωριστικής ύψους 250 ευρώ, στην οποία είχε υποπέσει.

Το περιστατικό όμως του φάνηκε πολύ περίεργο του Ιταλού, ο οποίος το διηγήθηκε ύστερα στην παρέα των Ελλήνων που τον φιλοξενούσαν και τον παρότρυναν να το καταγγείλει στις Αρχές όπως και έπραξε.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι το Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά και μία άλλη παρόμοια καταγγελία από μία ηλικιωμένη που είχε γίνει τον Ιανουάριο για την ίδια περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τον συγκεκριμένο τροχονόμο, γιατί στην δική της περίπτωση φορούσε κράνος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα