Η σημασία του στρώματος στην ποιότητα του ύπνου

Διαβάζεται σε 3'
Η σημασία του στρώματος στην ποιότητα του ύπνου

Η Tempur® καινοτομεί για ακόμα μια φορά, παρουσιάζοντας την νέα σειρά στρωμάτων Tempur Form™ σε ειδικές τιμές γνωριμίας.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν έχετε καλή διάθεση μετά τον βραδυνό ύπνο σας; Δεν είναι τυχαίο – ο ύπνος είναι κάτι περισσότερο από ένας τρόπος ξεκούρασης μετά από μια εξαντλητική μέρα. Αποτελεί μια ζωτική λειτουργία που επηρεάζει κάθε πτυχή της σωματικής, συναισθηματικής και ψυχικής μας ευεξίας, επιτρέποντας στο σώμα να ανακάμψει και να ετοιμαστεί για την επόμενη μέρα.

Η ποιότητα του ύπνου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ωστόσο ένας από τους βασικότερους είναι το στρώμα πάνω στο οποίο κοιμόμαστε. Ένα καλό στρώμα μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά και να μετατρέψει τον ύπνο σε ουσιαστική ξεκούραση, καθώς επιτρέπει τη σωστή στήριξη και στάση της σπονδυλικής στήλης και κατανέμει αρμονικά το βάρος του σώματος, αποφεύγοντας την άσκηση υπερβολικής πίεσης στους γοφούς ή στους ώμους. 

Ποιοι όμως είναι οι παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη όταν επιλέγουμε ένα στρώμα; Οι ειδικοί τονίζουν ότι πρωταρχικό μας μέλημα θα πρέπει πάντα να είναι η ποιότητα κατασκευής. Είτε πρόκειται για ένα σκληρό, είτε για ένα πιο μαλακό στρώμα, τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο παίζουν σημαντικό ρόλο τόσο στην άνεση που προσφέρει, όσο και στην αντοχή του σε βάθος χρόνου.

Στην Ελλάδα, συνώνυμο των στρωμάτων ανώτατης ποιότητας είναι η elite strom®, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, προσφέροντας μοναδικά στρώματα που συνδυάζουν άνεση και αντοχή.

Σήμερα, η Tempur® από την η elite strom®, καινοτομεί για ακόμα μια φορά, παρουσιάζοντας την πιο προσιτή σειρά στρωμάτων: το νέο TEMPUR Form™. Μια νέα εμπειρία ύπνου, πιο προσιτή από ποτέ, με την ποιότητα Tempur®.

Το υλικό TEMPUR Adapt®, επανασχεδιασμένο για κορυφαία ανακούφιση από την πίεση, αγκαλιάζει κάθε εκατοστό του σώματος για ανώτερη άνεση και στήριξη που διαρκεί. Παράλληλα, τα νέα στρώματα TEMPUR Form™ έχουν σχεδιαστεί ώστε να απορροφούν εντελώς την κίνηση, εξασφαλίζοντας έτσι την εμβληματική αίσθηση TEMPUR® σε άλλο επίπεδο.

Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε ότι τα νέα στρώματα TEMPUR Form™ διατίθενται σε διαφορετικά επίπεδα σκληρότητας, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

  • Tempur Form™ Plus Firm: Με σκληρή αίσθηση, προσφέρει απόλυτη στήριξη που προσαρμόζεται απαλά στο σώμα.
  • Tempur Form™ Plus Medium: Με μέτρια αίσθηση, το συγκεκριμένο στρώμα προσφέρει τέλεια ισορροπία άνεσης και στήριξης.

Αν θέλετε κι εσείς να αναβαθμίσετε τον ύπνο σας, η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε είναι τώρα. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα elite strom® και ζήστε από κοντά την νέα εμπειρία TEMPUR Form™ σε τιμές που ονειρεύεστε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα