Νίκος Ανδρουλάκης στο NEWS 24/7: “Επιλογή συνέχειας και νίκης”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο Νίκος Ανδρουλάκης SOOC

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Ανδρουλάκης, γράφει στο NEWS 24/7 για τον δεύτερο γύρο των εκλογών και τις προοπτικές του κόμματος για τη διεκδίκηση της εξουσίας.

Στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας πρέπει να στηριχτούμε στις στέρεες βάσεις που χτίσαμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για το ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει με αξιοπιστία, σταθερότητα και προοδευτικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή 303.000 προοδευτικών πολιτών στις κάλπες της προηγούμενης Κυριακής είναι η ισχυρή μας παρακαταθήκη για αυτό.

Με σταθερά βήματα και με τον αγώνα χιλιάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα, υλοποιήσαμε το δύσκολο κομμάτι του σχεδιασμού μας και τώρα το ΠΑΣΟΚ ανοίγει τα φτερά του.

Η ελληνική κοινωνία χρειάζεται μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, που θα δώσει αξιόπιστες  και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, θα ενισχύσει τους θεσμούς, το κοινωνικό κράτος, την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη, την αξιοκρατία και τη διαφάνεια. Θα εκπονήσει στρατηγικό σχέδιο για όλες τις σύγχρονες προκλήσεις και θα συστήσει ένα νέο πολιτικό ήθος και ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης.

Έχω πλήρη συνείδηση των αδυναμιών, που οφείλουμε να διορθώσουμε.

Χωρίς την πίεση των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων, θα αυξήσουμε τα δίκτυα μας στην Αυτοδιοίκηση, στις δυνάμεις της εργασίας και των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για πολλαπλασιαστές του προγραμματικού μας λόγου στην κοινωνία.

Θα προχωρήσουμε στη διεξαγωγή ενός πολιτικού-προγραμματικού συνεδρίου και ενός οργανωτικού, μέσω των οποίων θα ανανεώσουμε τις ιδέες και τις θέσεις μας. Παράλληλα, θα ενισχύσουμε τη θεσμική λειτουργία του κόμματος και την αλληλεπίδρασή του με την κοινωνία. Με όλα μας τα στελέχη στην πρώτη γραμμή των μαχών απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σας ζητώ να συνεχίσουμε μαζί. Ανανεώνοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μας ,κάνουμε την επιλογή συνέχειας της στρατηγικής που μας έφερε σε μία πολύ καλύτερη θέση, έξω από την πίεση των συμπληγάδων του δικομματισμού και καθιστώντας μας πλέον αυτόνομο πολιτικό πόλο που κανείς δεν τον αντιμετωπίζει ως συμπλήρωμα.

Γιατί για μένα το ΠΑΣΟΚ δεν χωρίζεται σε 70%-30% ούτε σε 80%-20%. Το ΠΑΣΟΚ είναι το 100% των 303.000 πολιτών που μας τίμησαν και ανοίγουν τον δρόμο για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα