Μητσοτάκης για Εθνική Ελλάδας: Ένας θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης με αυτά της υπερηφάνειας

Διαβάζεται σε 2'
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχάρη την Εθνική για το διπλό στο Γουέμπλεϊ αλλά και για το ότι τίμησαν τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η Εθνική πέτυχε τεράστιο διπλό στο Γουέμπλεϊ, επικρατώντας 2-1 της Αγγλίας, σ’ ένα βράδυ όμως που κανείς από τους Έλληνες διεθνείς δεν μπορούσε να χαρεί, λόγω του αδόκητου θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχάρη και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τόσο για την υπεράνθρωπη προσπάθειά της, όσο και για το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν, τιμώντας τον εκλιπόντα συμπαίκτη τους.

“Ένας ξεχωριστός αγώνας, ένας μοναδικός θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης με αυτά της υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου για τη νίκη τους επί της πανίσχυρης Αγγλίας. Έδειξαν ότι είναι αθλητές και κυρίως άνθρωποι.

Γι’ αυτό και η προσπάθειά τους υπήρξε υπεράνθρωπη. Το είχαν υποσχεθεί στον φίλο τους Τζορτζ Μπάλντοκ που χάθηκε τόσο άδικα. Και, πράγματι, πέτυχαν να κάνουν τη μνήμη του Γιώργου γαλανόλευκο θρύλο που θα συγκινεί για πάντα” αναφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα