Ο Λιάγκας τελικά ζήτησε συγγνώμη για τον Μπάλντοκ

Διαβάζεται σε 4'
Ο Λιάγκας τελικά ζήτησε συγγνώμη για τον Μπάλντοκ
GLOMEX

Συγχώρεση για το χυδαίο ρεπορτάζ της εκπομπής του για τον Τζορτζ Μπάλντοκ ζητά πλέον με κάθε τρόπο ο Γιώργος Λιάγκας. Η απολογία του στον “αέρα”.

Στην προσπάθειά του να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε το χυδαίο -και δίχως ίχνος σεβασμού- ρεπορτάζ της εκπομπής του για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Γιώργος Λιάγκας επιχείρησε για δεύτερη φορά να απολογηθεί.

Μετά την ανάρτησή του στα social media, στην οποία δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη και περιορίστηκε στο να αναλάβει την ευθύνη, ο παρουσιαστής εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής μετανιωμένος για όσα ειπώθηκαν για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μάλιστα, θέλοντας να αναδείξει πόσο επηρεάστηκε από την τροπή που πήρε το εν λόγω ρεπορτάζ, δήλωσε… άυπνος.

“Μπροστά στο χαμό ενός ανθρώπου υπάρχει σύνθλιψη της οποιαδήποτε σχέσης, του συναισθήματος και οτιδήποτε. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, αλλά δεν θα πω καμία. Το λάθος που έκανα χθες –το παίρνω όλο πάνω μου- ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ. Και θέλω να σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού και οργής να περιοριστεί σε μένα και να αφήσετε έξω τους συνεργάτες και το περιβάλλον μου.

Ήταν μια λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση, σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία, που δεν συνεισέφεραν τίποτα στο ρεπορτάζ, όταν υπήρχε ο χαμός ενός ανθρώπου. Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ, δεν κοιμήθηκα, όταν 2-3 εβδομάδες πριν είχε καεί το σπίτι μου και είχα πει ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον άνθρωπο -να καίγεται το σπίτι του- να γίνεται lifestyle ρεπορτάζ.

Σας έψαξα τότε και τελικά έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ μιλάμε για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε. Ήταν λάθος μου μεγάλο. Λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Συγγνώμη λοιπόν, από όλους όσοι χθες στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα… Συγγνώμη”, είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πότε θα γίνει η κηδεία του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας –όταν διευθετηθούν όλα τα υπόλοιπα ζητήματα επί ελληνικού εδάφους– θα πραγματοποιηθεί, στην Αγγλία, η κηδεία του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης (9/10) στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα, βυθίζοντας σε βαθιά οδύνη όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού, το ελληνικό, αλλά και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Όπως γράφει το SPORT24, οι άνθρωποι “τριφυλλιού” θα έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες επικοινωνία με την οικογένεια του αδικοχαμένου άσου η οποία και θα αποφασίσει τον τόπο στην Αγγλία που θα γίνει η κηδεία, ενώ στο “νησί” θα ταξιδέψει αντιπροσωπεία της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το ύστατο “αντίο” στον Μπάλντοκ.

Την ίδια ώρα δε που θα πραγματοποιείται η τελετή της κηδείας στην Αγγλία, στο “Γ. Καλαφάτης” θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του 31χρονου.

“Πνιγμός εντός ύδατος” η αίτια θανάτου του Μπάλντοκ

Υπενθυμίζεται πως, «πνιγμός εντός ύδατος» είναι το αίτιο θανάτου του του 31χρονου, σύμφωνα με την νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά την νεκροτομή ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι απαντήσεις.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε πλήρως την εικόνα που είχε σχηματίσει ο ιατροδικαστής και κατά την αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος ποδοσφαιριστής. Όταν οι αστυνομικοί γύρισαν το σώμα του, έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του, κάτι κοινό στους πνιγμούς, που υποδηλώνει ότι είχε καταπιεί νερό εν ζωή και είχε πάει στους πνεύμονες.

Το σώμα του δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε τυχόν εγκληματική ενέργεια. Σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πισίνα βρέθηκε και ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα και ποτήρια που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η Ασφάλεια έχει συλλέξει και βιντεοληπτικό υλικό από το συγκρότημα για να εξεταστούν και αυτά.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η σύζυγος του άτυχου ποδοσφαιριστή που ζει στο εξωτερικό καλούσε χθες στο τηλέφωνο τον άνδρα της και εκείνος δεν απαντούσε. Καθώς περνούσε η ώρα, ανησύχησε και κάλεσε τον ιδιοκτήτη της οικίας να πάει από εκεί για να τσεκάρει τι έχει συμβεί.

Τον Τζορτζ Μπάλντοκ εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, μέσα στην πισίνα, ο ιδιοκτήτης της οικίας που κάλεσε ασθενοφόρο και τις Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα