Καίτη Γκρέυ: “Δεν είναι αρκετά αισιόδοξοι οι γιατροί” – Τα νεότερα για την υγεία της

Διαβάζεται σε 2'
Καίτη Γκρέυ
Καίτη Γκρέυ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέυ όπου, σύμφωνα με τον εγγονό της, δεν έχει επαφή. Τα νεότερα για την υγεία της.

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για την Καίτη Γκρέυ, η οποία μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική το βράδυ της Τρίτης (08/10) με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η τραγουδίστρια, η οποία έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής τον περασμένο Μάιο, τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, με τους θεράποντες ιατρούς να χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα κρίσιμη την κατάσταση της υγείας της.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA μίλησε ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ, Κώστας Ηλιάδης, ο οποίος ενημέρωσε για τα νεότερα της κατάστασης της υγείας της τραγουδίστριας.

“Είναι κρίσιμη η κατάσταση, δεν έχει επαφή. Κάποια στιγμή μίλησε, είπε ένα ‘γεια’. Οι γιατροί λένε ότι είναι κρίσιμα τα δύο πρώτα 24ωρα και επειδή είναι εγκεφαλικό πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αν θα επιστρέψουν κάποιες τιμές και όλα αυτά τα ιατρικά”, δήλωσε ο Κώστας Ηλιάδης.

Και πρόσθεσε:Δε θα το έλεγα ότι είναι αρκετά αισιόδοξοι. Από την πρώτη ημέρα που μιλήσαμε, τώρα, σήμερα έχει κάποια βελτίωση. Είναι κρίσιμη η κατάσταση, είναι και άλλα πραγματάκια υγείας που υπάρχουν, τα οποία υπήρχαν και πριν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα