ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεντρική Επιτροπή θα δώσει απάντηση στο εξώδικο του Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης SOOC

Τι θα αναφέρει η εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας στη συνεδρίαση του ανώτερου οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο.

Εμμένει στην απόφαση της περί «απαράδεκτου» εξώδικου Κασσελάκη το οποίο πρέπει να αποσυρθεί η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μάλιστα θα υιοθετήσει πιο αυστηρή φρασεολογία στην εισήγησή της προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει αύριο Σάββατο.

Στο κείμενο της εισήγησης δεν θα υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση για το ποια θα είναι η αντίδραση-απάντηση της Κεντρικής Επιτροπής. Οπότε το θέμα της αντίδρασης απέναντι στην πρωτοβουλία Κασσελάκη επαφίεται στην βούληση της πλειοψηφίας των μελών της.

Πράγμα που σημαίνει ότι -με βάση τις προτάσεις που έχουν υπάρξει ως τώρα – η Κ.Ε θα συζητήσει προτάσεις που θα αφορούν το αν ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμη και το αν μπορεί να μέλος του κόμματος.

Η Πολιτική Γραμματεία απέρριψε κατά πλειοψηφία όλες τις προτάσεις που ζητούσαν την αναβολή της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής ή το να μην συνεδριάσει καθόλου που κατατέθηκαν από τον Π.Ρήγα, τον Ν.Σκορίνη και την Θ.Τζάκρη.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις τοποθετήσεις των υποστηρικτών τέτοιων θέσεων ήταν σαφές η υποβόσκουσα προειδοποίηση περί διάλυσης ή διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα