Παύλος Κοντογιαννίδης: Όταν ο Σωκράτης Μάλαμας έκανε τραγούδι στίχους του

Διαβάζεται σε 2'
Παύλος Κοντογιαννίδης
Παύλος Κοντογιαννίδης glomex

Ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και πολιτικός. Ο Παύλος Κοντογιαννίδης μιλά για τη ζωή και την καριέρα του και εξηγεί τι από όλα αυτά είναι.

Με την Αθηναΐδα Νέγκα συναντήθηκε τηλεοπτικά ο Παύλος Κοντογιαννίδης για μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά”.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του στην υποκριτική και με αφορμή το σχόλιο της παρουσιάστριας πως σε πολλούς ρόλους η ίδια βλέπει “τον Κοντογιαννίδη να κάνει τον Κοντογιαννίδη”, ο ίδιος αναφέρθηκε στα guest που έχει κάνει, τα οποία έχουν αφήσει εποχή, λέγοντας μάλιστα πως έχει κάνει πιο πολλές έκτακτες συμμετοχές και guest star παρά δουλειές σαν σταρ.

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης δήλωσε λάτρης του αυτοσχεδιασμού και του free jazz, λέγοντας πως “ο μουσικός είναι καλός μεν, αλλά παίζει και έξω από την παρτιτούρα”.

Σε συζήτηση για το αν νιώθει καλύτερος ως ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός ή μουσικός, ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορονοϊού άρχισε να γράφει και στίχους.

Μάλιστα, ο Σωκράτης Μάλαμας έκανε τους στίχους του αυτούς τραγούδι και έτσι “γεννήθηκε” το “Μαζί σου και στο πουθενά“.

Σωκράτης Μάλαμας – Μαζί Σου Και Στο Πουθενά

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Παύλος Κοντογιαννίδης αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του, περιγράφοντας τη στιγμή που “έφυγε” από τη ζωή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα