“Κασσελίστας” επιτέθηκαν σε μέλη της ΚΕ – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Eurokinissi

Λεκτική επίθεση από οπαδούς του Στέφανου Κασσελάκη δέχτηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή

Να δημιουργήσουν τεχνητή ένταση επιχείρησαν οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη, κινούμενοι λεκτικά εναντίον μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι οπαδοί του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν συνολικά να προκαλέσουν ένταση με στελέχη της πλειοψηφίας.

Χαρακτηριστική, μάλιστα, είναι η η ατάκα που εκτόξευσε στέλεχος προσκείμενο στον Κασσελάκη, αναφερόμενο σε στέλεχος που θεωρεί ότι πρόσκειται στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι “οι Κρητικοί πάνω από τα 300 μέτρα είστε κότες”.  Την ίδια στιγμή άλλοι “Κασσελίστας” είχαν έτοιμα τα κινητά ώστε να βιντεοσκοπήσουν το επεισόδιο. Ομως, το στέλεχος που δέχθηκε την επίθεση λειτούργησε με ψυχραιμία και δεν ανταπέδωσε.

 

“Επιχείρηση μποϊκοτάζ”

Σε πλήρη εξέλιξη βρισκεται η «επιχείρηση μποϊκοτάζ» της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία ουσιαστικά  ίχε ουσιαστικά προαναγγελθεί από χθες όταν και βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μηνύματα συνεννόησης που ανέφεραν ότι τα μέλη της Κ.Ε που πρόσκεινται στο έκπτωτο πρόεδρο θα παραβρεθούν στον χώρο που θα γίνει η συνεδρίαση δίχως να παίρνουν καρτελάκια ώστε να διαπιστωθεί η απαρτία. Σχέδιο το οποίο και υλοποιήθηκε

Αυτό ακριβώς το στοιχείο, αναφέρει ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος, είναι άλλωστε που καθυστερεί την έναρξη της διαδικασίας, η οποία θα εκκινήσει όταν φθάσουν μέλη της Κ.Ε από την περιφέρεια πού ούτως η άλλως για λόγους σχετικούς με την απόσταση θα μετείχαν στην συνεδρίαση μετά το ξεκίνημα της.

Αξίζει να σχολιαστεί ότι η συγκεκριμένη λειτουργία της «ομάδας Κασσελάκη» συνιστά τον ορισμό της έννοιας «φράξια» (κόμμα μέσα στο κόμμα). Ερχόμενη σε πλήρη αντίθεση με την ρητορική του Στέφανου Κασσελάκη που όταν βρίσκονταν στην θέση του προέδρου είχε θέσει ως στόχο την …κατάργηση των φραξιων!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα