Η σειρά “Μαύροι Πίνακες” έκανε πρεμιέρα και όλοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα

Διαβάζεται σε 3'
Η Σοφία Κόκκαλη στη σειρά "Μαύροι Πίνακες"
Η Σοφία Κόκκαλη στη σειρά "Μαύροι Πίνακες" YouTube

Η νέα σειρά μυστηρίου του STAR “Μαύροι Πίνακες” έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ και όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις του κοινού οι Παρασκευές θα γίνουν… εγκληματικά εθιστικές.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (11/10) η νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου “Μαύροι Πίνακες” μέσα από τη συχνότητα του STAR, που έρχεται και εκείνη να μπει στη μάχη της μυθοπλασίας για φέτος.

Η σειρά ξετυλίγει το κουβάρι μίας υπόθεσης δολοφονίας με θύμα μία έφηβη μαθήτρια, που συγκλονίζει μία μικρή κωμόπολη στην ελληνική επαρχία, με τις αρχές να διαπιστώνουν πως πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος χρησιμοποιεί στα εγκλήματά του μοτίβα από τους περίφημους “Μαύρους Πίνακες” του Φρανσίσκο Γκόγια.

Στο πρώτο επεισόδιο που παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές, η δεκαεξάχρονη κόρη του δημάρχου Νίκου Αλεξίου (Ιωάννης Παπαζήσης) βρίσκεται δολοφονημένη στην ορεινή περιοχή Λεύκες.

Στο πρόσωπό της, ο δράστης έχει ζωγραφίσει έναν μαύρο πίνακα, που καλύπτει τα χαρακτηριστικά της. Η Άννα (Κάτια Γκουλιώνη), επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας μαζί με τον συνεργάτη της Άλκη (Δημήτρης Κίτσος), καλούνται να βρουν τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της δεκαεξάχρονης Ισαβέλλας (Ευδοκία Μιμιλίδη).

Την ίδια στιγμή, η Ιόλη (Σοφία Κόκκαλη), μία νέα αστυνομικός, φτάνει από την Αθήνα, με μετάθεση. Ο ιδιόρρυθμος και δυναμικός χαρακτήρας της Άννας τη φέρνει γρήγορα σε σύγκρουση με τη νέα της συνεργάτιδα. Το ίδιο, όμως, συμβαίνει και με την οικογένειά της. Η Άννα μεγαλώνει μόνη της την έφηβη κόρη της, την Ειρήνη (Eύα Σαμιώτη), αλλά η μεταξύ τους σχέση δεν είναι ιδιαίτερα καλή, ενώ έχει σταματήσει να μιλάει και στην αδελφή της, την Έλλη (Ελένη Βεργέτη).

Παράλληλα, ο δήμαρχος μοιάζει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης του. Ένα ιατροδικαστικό εύρημα είναι αυτό που θα δώσει το πρώτο στοιχείο που θα αρχίσει να ξεδιπλώνει το κουβάρι για την αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη.

Τόσο η υπόθεση και η σύνδεση του τίτλου με τους “Μαύρους Πίνακες” του Γκόγια, όσο και η σκοτεινή ατμόσφαιρα της σειράς, που όπως τόνισαν οι χρήστες του διαδικτύου στα σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θυμίζει πολύ σκανδιναβικό νουάρ κατάφεραν να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ και το καστ, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Κάτια Γκουλιώνη, Σοφία Κόκκαλη, Λένα Παπαληγούρα, Αντίνοο Αλμπάνη, Δημήτρη Κίτσο και Iωάννη Παπαζήση, ξεχώρισε.

Η σειρά βρέθηκε στην κορυφή των trends στο X και παρά τα ανάμεικτα, οι περισσότεροι φάνηκαν να συμφωνούν σε ένα πράγμα και αυτό ήταν η παρουσία της Σοφίας Κόκκαλη, η οποία στην πρεμιέρα γνώρισε την αποθέωση.

Πολλοί ήταν εκείνη που υποστήριξαν πως η ίδια είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε στην Ελλάδα σε κινηματογραφική ηθοποιό, ενώ από την πρεμιέρα ξεχώρισε η σκηνή του θρήνου της Λένας Παπαληγούρα, η οποία σπαράζει πάνω από το άψυχο σώμα της κόρης της.

Μαύροι Πίνακες: Οι αντιδράσεις στο X για την πρεμιέρα της σειράς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα