Η παρούσα – απούσα Τζάκρη και το εξώδικο που δεν ήταν εξώδικο

Διαβάζεται σε 2'
Θεοδώρα Τζάκρη
Θεοδώρα Τζάκρη Nick Paleologos / SOOC

Έντονα ερωτηματικά δημιούργησε η δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ότι “το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη δεν είχε νομική ισχύ”.

Το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη για την διαρροή του Πόθεν Έσχες του δεν είχε …νομική ισχύ! Τον ισχυρισμό αυτό κατέθεσε στην ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η άτυπη εκπρόσωπος του έκπτωτου προέδρου, νωρίτερα σήμερα, Σάββατο (12/10), δημιουργώντας όπως είναι εύλογο πολλές απορίες.

Η κα Τζάκρη μίλησε αν και είχε αρνηθεί να καταγραφεί ως παρούσα, ενταγμένη πλήρως στο πολύωρο σόου των “Κασσελίστας”.

Όπως αναφέρει στην ομιλία της, την οποία και δημοσιοποίησε, αναρωτιέται: “Γιατί ξεσηκώθηκε όλος αυτός ο θόρυβος για ένα mail χωρίς νομική ισχύ;”. Νωρίτερα υποστήριξε πως είναι ψέματα ότι τάχα πήγε δικαστικός επιμελητής στο κόμμα. Πήγε απλώς ένα mail και εμείς σήμερα μαζευτήκαμε εδώ από όλη την Ελλάδα να για να συζητήσουμε ένα mail”.

Η δήλωση αυτή προφανώς έρχεται σε αντίθεση με την δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι …αποσύρει το εξώδικο (αυτό που δεν είχε νομική ισχύ!), αλλά και τις δηλώσεις του συνηγόρου του στα ΜΜΕ που υποστήριξε ότι επρόκειτο για νομική κίνηση με στόχο την υπεράσπιση των προσωπικών δεδομένων του Στέφανου Κασσελάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα