Συγκίνηση για τον Μπάλντοκ στο παιχνίδι της ΜΚ Ντονς: Ενός λεπτού σιγή, τραγούδι και λουλούδια

Διαβάζεται σε 2'
Ο Τζορτζ Μπάλντογκ
Ο Τζορτζ Μπάλντογκ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η ΜΚ Ντονς υποδέχθηκε την Πορτ Βέιλ, σ’ ένα παιχνίδι έντονα συγκινησιακό, με τους γηπεδούχους να τιμούν την μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΜΚ Ντονς. Αποτελούσε “προϊόν” των ακαδημιών της ομάδας από το Μίλτον Κέινς και με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε σε 125 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πριν να κάνει το μεγάλο βήμα για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το SPORT24, η ΜΚ Ντονς τίμησε την μνήμη του Μπάλντοκ στην αναμέτρηση απέναντι στην Πορτ Βέιλ για την League Two. Πριν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, με τα μάτριξ του Stadium MK να δείχνουν φωτογραφία του άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Φυσικά, οι στιγμές ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένες. “Τζόρτζ Μπάλντοκ, είναι ένας από εμάς” φώναζαν οι οπαδοί της ΜΚ Ντονς στις κερκίδες του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα, έξω από την μπουτίκ του γηπέδου, όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά γήπεδα, οι οπαδοί τον τιμούσαν, αφήνοντας λουλούδια και φανέλες με το όνομά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα