Η ανάρτηση Κασσελάκη μετά την απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης SOOC

Η πρώτη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη στον απόηχο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που απέκλεισε το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ του Σαββάτου (12/10) στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, βάσει της οποίας δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με μια φωτογραφία, παρόμοια με εκείνη που είχε αναρτήσει για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, παρέπεμψε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας Η φωνή μας είναι το συνέδριο” και χρησιμοποιώντας το hashtag #ΕίμαιΕδώ.

Υπενθυμίζεται πως η σημερινή απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκαθάρισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος στις επικείμενες εκλογές, ήταν ομόφωνη. Αιτία η έως  τώρα τακτική αμφισβήτησης των οργάνων και των λειτουργιών του κόμματος.

Η ακριβής μορφή της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής θα δημοσιοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες περιλαμβάνει ονομαστική αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Προσδιορίζει παράλληλα ως αιτία τις συγκεκριμένες συμπεριφορές του έκπτωτου προέδρου που τους τελευταίους μήνες βάλει κατά των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητώντας τις αποφάσεις του. Μεταξύ αυτών και την απόφαση της Κ.Ε της 8ης Σεπτεμβρίου η οποία τον καθαίρεσε από το αξίωμα του προέδρου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα