Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε ο Χάρης Δούκας – “Σήμερα έχουμε ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία”

Διαβάζεται σε 2'
Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Στο πνευματικό Κέντρο του Δ. Αθηναίων ψήφισε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Χάρης Δούκας. Οι πρώτες του δηλώσεις.

Στις κάλπες προσήλθε το πρωί της Κυριακής (13/10) για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος, Χάρης Δούκας.

Ο Χάρης Δούκας έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 9 στο πνευματικό Κέντρο του Δ. Αθηναίων για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και εξερχόμενος πραγματοποίησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας και σήμερα έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία, αρκεί να το κάνουμε όλοι μαζί. Για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, ανοιχτό, νικηφόρο. Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ, δίνουμε ελπίδα στη χώρα. Σήμερα ψηφίζουμε για την αλλαγή“, είπε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Χάρη Δούκα:

Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Ελλάδα θα διαρκέσει σήμερα έως τις 19:00. Για τα εκλογικά τμήματα των απόδημων θα ισχύσουν οι ώρες που έχουν καθοριστεί με τη δεύτερη εγκύκλιο για τον Απόδημο, όπως λειτούργησαν στον πρώτο γύρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα