Ψήφισε ο Κατρίνης: “Να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο, πλειοψηφικό και δύναμη αλλαγής”

Διαβάζεται σε 2'
Μιχάλης Κατρίνης
Μιχάλης Κατρίνης

Στον Πύργο Ηλείας ψήφισε για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Κατρίνης. Η δήλωσή του αμέσως μετά.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Κυριακής (13/10), ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος στον α’ γύρο ήταν υποψήφιος αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στη δεύτερη Κυριακή, ψήφισε στο δημαρχείο του Πύργου Ηλείας.

Αμέσως μετά, προχώρησε σε δήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Συνεπής απέναντι στο ΠΑΣΟΚ. Από αύριο υπάρχει ένας και μόνο στόχος. Να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ μεγάλο, πλειοψηφικό και δύναμη αλλαγής. Θα ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Για να δικαιώσουμε τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θα δώσουν και σήμερα το «παρών» σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία. Για να ανταποκριθούμε στις ελπίδες της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Το ΠΑΣΟΚ να γίνει και πάλι πραγματικό κίνημα, όπως του αξίζει. Ξεκάθαρα τοποθετήθηκα δημόσια και είπα να πάνε να ψηφίσουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι ψηφοφόροι μας, να διαλέξουν αυτόν που θεωρούν πως είναι καλύτερος. Αυτό έκανα και αυτό πιστεύω. Είναι στάση αρχής“.

Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Ελλάδα θα διαρκέσει σήμερα έως τις 19:00. Για τα εκλογικά τμήματα των απόδημων θα ισχύσουν οι ώρες που έχουν καθοριστεί με τη δεύτερη εγκύκλιο για τον Απόδημο, όπως λειτούργησαν στον πρώτο γύρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα