Καμένα Βούρλα: Άγριο έγκλημα σε βάρος ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της

Διαβάζεται σε 2'
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Μια 84χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα, φέροντας τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη. Υπήρχαν αιματηρά εντυπώματα από παπούτσια.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας Λαμίας για ένα άγριο έγκλημα που έγινε σε βάρος μίας 84χρονης γυναίκας, μέσα στο σπίτι της, επί της οδού Παπαδημητρίου, στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας.

Η ηλικιωμένη είχε να δώσει σημάδια ζωής από την περασμένη Παρασκευή και έτσι χθες το απόγευμα, ένας 77χρονος ξάδελφός της, ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας για να μεταβούν στο σπίτι της και να δουν αν είχε συμβεί κάτι.

Άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων από κοινού με τον 77χρονο, μετέβησαν στην οικία της ηλικιωμένης, όπου με την συνδρομή κλειδαρά, αφού παραβίασαν την εξώπορτα της οικίας και εισήλθαν σε αυτή, διαπίστωσαν ότι, η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, το κλειδί όμως ήταν από την εσωτερική πλευρά της κλειδαριάς και δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Εν συνεχεία, σε κοντινή απόσταση από την είσοδο, βρέθηκε πεσμένη και ανάσκελα στο πάτωμα το θύμα και σε μικρή απόσταση από αυτή, υπήρχαν στο έδαφος αιματηρά πελματικά εντυπώματα υποδημάτων και κηλίδες αίματος.

Η οικία δεν έφερε ίχνη πάλης και αναστάτωσης. Άμεσα ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και ιατροδικαστής. Από την διενεργηθείσα αυτοψία διαπιστώθηκε ότι, το πτώμα έφερε ένα τραύμα στην πλάτη από τέμνον και νύσσον όργανο, πιθανόν μαχαίρι, ενώ ο θάνατος της προσδιορίζεται μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου. Διενεργήθηκε εξερεύνηση του χώρου από κλιμάκιο Εγκληματολογικών και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο θύμα.

Από την Ασφάλεια λαμβάνονται καταθέσεις από άτομα του ευρύτερου κύκλου της και γείτονες που μπορεί να είδαν ή να άκουσαν κάτι, ώστε να φτάσουν οι Αρχές στο άτομο που είναι υπεύθυνο για την ανθρωποκτονία της ηλικιωμένης και να διαπιστωθούν τα κίνητρά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα