Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Παύλος Γερουλάνος: “Αύριο ξεκινά μια καινούργια μέρα, όποιος κι αν κερδίσει”

Διαβάζεται σε 2'
Παύλος Γερουλάνος
Παύλος Γερουλάνος ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Άσκησε και ο Παύλος Γερουλάνος το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ. Όσα είπε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, όπου βρέθηκε και πριν μια εβδομάδα, προσήλθε το πρωί της Κυριακής (13/10) προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Παύλος Γερουλάνος για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Παύλος Γερουλάνος που στον α’ γύρο των εκλογών συγκέντρωσε το 21,12% και βρέθηκε στην τρίτη θέση, πίσω από τον διεκδικητή της προεδρίας Χάρη Δούκα, προχώρησε σε δηλώσεις αμέσως μετά την ψήφο του, καλώντας μεταξύ άλλων τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν.

Σήμερα ολοκληρώνεται μια εξαιρετικά σημαντική εσωκομματική διαδικασία, η οποία εξελίχθηκε εξαιρετικά ομαλά και συντεταγμένα. Καλώ όλους τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και σήμερα να ‘ρθουν να ψηφίσουν για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και να έχουμε το αποτέλεσμα του βραδιού που θα είναι, όπως και της προηγούμενη ημέρας, απόλυτα σεβαστό.

Δεν έχουμε χρόνο όμως την επόμενη μέρα. Αύριο ξεκινά μια καινούργια μέρα, όποιος και αν κερδίσει. Πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά της αντιπολίτευσης προς τη Νέα Δημοκρατία και συντεταγμένη πορεία για να νικήσουμε τις επόμενες εκλογές. Σας ευχαριστώ πολύ.“, είπε ο Παύλος Γερουλάνος.

Η δήλωση του Παύλου Γερουλάνου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα