Μανούσος Μανουσάκης: “Κανείς δεν πέθανε από κακή ηθοποιία”

Διαβάζεται σε 2'
Μανούσος Μανουσάκης
Μανούσος Μανουσάκης glomex

Ο Μανούσος Μανουσάκης απάντησε την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου για το αν θα συνεργαζόταν με κάποιον ή κάποια που δεν είναι ηθοποιός και είπε μία μεγάλη αλήθεια.

“Καλημέρα είπαμε;” με μία μεγάλη αλήθεια δια στόματος Μανούσου Μανουσάκη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Κυριακής (13/10) στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Ο διάσημος σκηνοθέτης, που βρίσκεται πίσω από τη νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης “Το Δίχτυ”, συνομίλησε με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη και μεταξύ άλλων η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το “αιώνιο ερώτημα” στους καλλιτεχνικούς -και όχι μόνο- κύκλους, για το αν πρόσωπα που δεν είναι ηθοποιοί και για τον οποιονδήποτε λόγο απασχολούν την επικαιρότητα, μπορούν να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές.

Ερωτηθείς ο ίδιος αν θα επέλεγε κάποιον ή κάποια που δεν είναι ηθοποιός για δική του δουλειά, ο Μανούσος Μανουσάκης εξήγησε το σκεπτικό του υπενθυμίζοντας κάτι που ενδεχομένως κάποιοι ξεχνούν.

“Αν έχει τη διάθεση να στρωθεί κάτω και να δουλέψει, να μελετήσει και να εκπαιδευθεί, ναι. Αλλά όχι επειδή είναι στην επικαιρότητα. Επειδή μου κάνει το πρόσωπό του και μου κάνει χαρακτηριολογικά, όχι επειδή έχει like, προς Θεού. Αν ήταν ένα πρόσωπο που το έβλεπα στον δρόμο και έλεγα ‘αυτός είναι κανείς άλλος’ ή ‘αυτή είναι και καμία άλλη’, θα επένδυα χρόνο σε αυτόν όπως αι αυτός θα έπρεπε να επενδύσει διπλάσιο χρόνο απ’ ότι εγώ”, είπε ο Μανούσος Μανουσάκης, συμπληρώνοντας όλο νόημα:

Άλλωστε, μην ξεχνάτε. Κανείς δεν πέθανε από κακή ηθοποιία. Δεν θα σας ρωτήσω λοιπόν αν θα κάνατε μία χειρουργική επέμβαση με έναν ερασιτέχνη χειρουργό“.

Οι δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα