Πολυδένδρι: Τσακώθηκαν και επιχείρησε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο

Διαβάζεται σε 2'
Πολυδένδρι: Τσακώθηκαν και επιχείρησε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο
iStock

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή συνελήφθη 27χρονος που επιχείρησε να εμβολίσει με το αυτοκίνητό του δύο άτομα

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, ένας 27χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, έξω από κατάστημα στην περιοχή του Πολυδενδρίου, ο 27χρονος ως οδηγός οχήματος μαζί με δύο ημεδαπές επιβαίνουσες, και κινούμενος με σβηστά φώτα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας επιχείρησε να εμβολίσει αρχικά μία 28χρονη η οποία κατάφερε να διαφύγει ανεβαίνοντας σε παρακείμενη νησίδα και έπειτα ένα 20χρονο τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι και διέφυγε.

Αφορμή για την εν λόγω επίθεση ήταν λεκτική αντιπαράθεση που προηγήθηκε έξω από το  κατάστημα, μεταξύ του 27χρονου κατηγορούμενου και της 28χρονης λόγω προσωπικών διαφορών.

Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού που ανέλαβαν την προανακριτική έρευνα του περιστατικού, μετά από ανάλυση πληροφοριών και ειδικές ανακριτικές πράξεις, ταυτοποίησαν τον 27χρονο ως δράστη  και μετά από επισταμένες έρευνες μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, τον εντόπισαν να κινείται με όχημα στην περιοχή του Μαραθώνα.

Σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ο 27χρονος επιχείρησε να διαφύγει κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα εντός της πόλης του Μαραθώνα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς θέτοντας σε κίνδυνο άλλα οχήματα και πεζούς.

Έπειτα στάθμευσε έξω από την οικία του, εισήλθε εντός και επιχείρησε να διαφύγει από την πίσω πλευρά, όμως ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.

Επιπρόσθετα κατασχέθηκε το εν λόγω όχημα αλλά και το όχημα που χρησιμοποίησε στις 7 Οκτωβρίου, κατά την τέλεση της αξιόποινης πράξης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα