Λέσβος: 13χρονη κατήγγειλε βιασμό από συγχωριανούς της – Ανέβασαν βίντεο στο διαδίκτυο

Διαβάζεται σε 2'
Κακοποίηση
Κακοποίηση ISTOCK

Αποτροπιασμό προκαλεί η καταγγελία 13χρονης στη Λέσβο για βιασμό από δύο νεαρούς  21 και 22 ετών. Οι φερόμενοι δράστες τράβηξαν βίντεο και το ανήρτησαν στο ίντερνετ.

Η Αστυνομία της Λέσβου εξετάζει μια σοβαρή υπόθεση καταγγελίας βιασμού 13χρονης, που φέρεται να συνέβη σε χωριό του νησιού πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr, δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 22 ετών ετών, καταγγέλλονται για τον βιασμό της ανήλικης. Η ανήλικη προσήλθε πριν λίγες μέρες στην Αστυνομία, συνοδευόμενη από τους γονείς της για να καταγγείλει τους φερόμενους ως δράστες.

Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια του νησιού και συγκεντρώνεται προανακριτικό υλικό για να υποβληθεί στον Εισαγγελέα –αφού οι καταγγελθείσες πράξεις είναι εκτός ορίων του αυτοφώρου- για να αποφασίσει η Δικαιοσύνη την περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκομένων.

Το βίντεο στα social media

Οι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου, γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι το οποίο φέρονται να έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητό τους για να πάνε βόλτα.

Στη συνέχεια την παρέσυραν σε αποθήκη, τη βίασαν, βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους και τις ανέβασαν στα social media.

Στις 8 Οκτωβρίου, η 13χρονη το αντιλήφθηκε και δύο ημέρες μετά, καθώς βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, κατανάλωσε μαζικά χάπια, σε μία απόπειρα να βλάψει τον εαυτό της.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού που τής παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έλαβε εξιτήριο μία ημέρα μετά. Ύστερα και από αυτό το γεγονός, το κορίτσι αποφάσισε να εξηγήσει στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Την επόμενη ημέρα, εκείνοι, μαζί με το παιδί τους, μετέβησαν στην Ασφάλεια Μυτιλήνης και προχώρησαν στην καταγγελία των περιστατικών σε βάρος της 13χρονης.

Με εντολή του εισαγγελέα το κορίτσι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί αν υπέστη κακοποίηση και σε ποιο βαθμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα