Ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει όλο το συμβόλαιο του Μπάλντοκ στην οικογένειά του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Τζορτζ Μπάλντογκ
Ο Τζορτζ Μπάλντογκ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να μεριμνήσει για την οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίζοντας να καταβάλλει τα χρήματα του συμβολαίου του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να φροντίσει την οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά τον αδόκητο χαμό του σε ηλικία 31 ετών την προηγούμενη Τετάρτη (9/10) όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ -το οποίο αναπαράγει το SPORT24- αναφέρεται πως οι πράσινοι πρόκειται να τιμήσουν ολόκληρο το συμβόλαιο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μεριμνώντας έτσι για τη σύντροφο και το παιδί του. Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει η σκέψη και για τη διοργάνωση ενός φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Μπάλντοκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Daily Mail:

“Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον σύλλογο, ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να τιμήσει ολόκληρο το συμβόλαιο του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά τον τραγικό θάνατο του πρώην παίκτη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Πηγές λένε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με ισχυρές αξίες και έναν συμπονετικό ιδιοκτήτη και προσθέτουν ότι θα φροντίσει την οικογένεια του Μπάλντοκ, τη σύντροφό του και τον ενός έτους γιο του.

Ένα ενδεχόμενο θα είναι να τιμηθεί ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη – εκτός από τη διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού αγώνα την επόμενη χρονιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα