Τα καρφιά Μαξίμου για Ανδρουλάκη και η… στενοχώρια για Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 2'
Τα καρφιά Μαξίμου για Ανδρουλάκη και η… στενοχώρια για Κασσελάκη
Το Μέγαρο Μαξίμου INTIME

“Στο ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε το πρόσωπο, μένει να δούμε εάν θα αλλάξουν πολιτικές”, σχολίασε ο Π. Μαρινάκης, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειμμα δημοκρατίας επειδή έβαλε φρένο σε νέα υποψηφιότητα Κασσελάκη.

Το Μαξίμου φαίνεται πως περιμένει στη γωνία τον Νίκο Ανδρουλάκη μετά την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα αφήνει να φανεί ενόχληση για το γεγονός ότι η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μπορεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος.

Αυτό ήταν το κλίμα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αφορούσε φυσικά στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ως προς τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι τέτοιες διαδικασίες μόνο θετικά μπορούν να αναγνωσθούν. Συνεχάρη και ο ίδιος εκ μέρους όλης της κυβέρνησης τον κ.Ανδρουλάκη, υπενθυμίζοντας ότι χθες τηλεφώνησε για τα συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Επίκειται θεωρώ η συνάντηση. Μένει να κανονιστεί. Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο”, ανέφερε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Και στη συνέχεια σχολίασε αιχμηρά:

“Μετά από ένα μεγάλο κύκλο εσωκομματικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ είχαμε την επανεκλογή του κ.Ανδρουλάκη. Δεν άλλαξε το πρόσωπο. Μένει να δούμε εάν θα αλλάξουν πολιτικές. Περιμένουμε να δούμε εάν το ΠΑΣΟΚ θα διατυπώσει εναλλακτική κοστολογημένη πρόταση και εάν θα φύγει από τη λογική άρνησης κάθε πρωτοβουλίας της κυβέρνησης”.

Ως προς το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρινάκης έδειξε να μη συμφωνεί με το φρένο της ΚΕ σε μία νέα υποψηφιότητα Κασσελάκη. “Βλέπω κάποιους να εκπλήσσονται με τις ‘δημοκρατικές’ διαδικασίες που είδαμε στο ΣΥΡΙΖΑ”, σχολίασε σαρκαστικά και πρόσθεσε: “Οσοι τους ξέρουμε και τους έχουμε μάθει από τα πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμεθα καθόλου”. Υιοθέτησε δηλαδή εμμέσως τη γραμμή των υποστηρικτών Κασσελάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα