Ο Χάρισον Φορντ μίλησε για την άγνωστη πλευρά του

Διαβάζεται σε 2'
Ο Χάρισον Φορντ
Ο Χάρισον Φορντ AP Photo/Chris Pizzello

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Χάρισον Φορντ πιστεύει ότι οι θαυμαστές του τον έχουν πάρει αρκετά στα σοβαρά.

Ο διάσημος ηθοποιός Χάρισον Φορντ απορεί με τη φήμη ότι έχει σοβαρή εικόνα, αφού, όπως δηλώνει ο ίδιος, στην πραγματικότητα είναι «γκούφυ» και στηρίζει πως έχει μια πραγματικά αστεία προσωπικότητα.

Ο γνωστός για τον ρόλο του στο Star Wars, έχει αφήσει την αίσθηση στο κοινό ότι έχει μια σοβαρή προσωπικότητα, αλλά ο 82χρονος ηθοποιός επιμένει ότι λατρεύει την κωμωδία και ότι κληρονόμησε την αγάπη του για τα αστεία από τον πατέρα του.

«Για μένα, ό,τι έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι κωμωδία» δηλώνει στο Vanity Fair. «Το να βρίσκεις το χιούμορ στη στιγμή είναι αυτό που τις περισσότερες φορές μας βοηθά να αντέξουμε. Μου αρέσει να δίνω στους χαρακτήρες που υποδύομαι τη δική τους αίσθηση του χιούμορ. Πιστεύω ότι όλοι έχουν, ακόμα κι αν δεν είναι αστείοι».

Το μυστικό στο κωμικό στυλ του Φορντ; Η αφοσίωση.

«Όταν σκεφτόμουν να γίνω ηθοποιός, ήμουν φιλόδοξος και για τα δύο είδη – το σοβαρό δράμα και την κωμωδία. Τελικά βρέθηκα να τα κάνω και τα δύο, χωρίς να κάνω μεγάλες διακρίσεις μεταξύ τους. Σκέφτομαι με το ίδιο μυαλό του ηθοποιού τόσο για ένα αστείο, όσο και για μια σοβαρή ή συναισθηματική σκηνή».

«Είμαι από τη φύση μου αστείος. Δεν χρειάζομαι καμία ενθάρρυνση για να γίνω χαζοχαρούμενος. Μπορώ να το κάνω πολύ καλά μόνος μου,» ανέφερε ο Φορντ, επιμένοντας πως είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος όταν δεν δουλεύει.

Πρόσθεσε: «Αλλά όταν βρίσκομαι με άλλους που ξέρω ότι είναι εξίσου αστείοι, τότε οι κανόνες χαλαρώνουν. Μου αρέσει να διασκεδάζω. Μου αρέσει να βρίσκομαι με ανθρώπους που περνούν καλά. Δεν μου αρέσει να παίρνω τα πράγματα πολύ σοβαρά» κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα