Κωνσταντίνα Σωτηρίου: Η Ελληνίδα καλλονή που βρέθηκε στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Διαβάζεται σε 2'
Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου
Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου @konstantinasotiriou/Instagram

Ποια είναι η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, η Ελληνίδα καλλονή που διακρίθηκε στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, είναι μια 25χρονη Ελληνίδα δασκάλα, κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

Η νεαρή συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Χο Τσι Μινχ του Βιετνάμ, κατακτώντας τις εντυπώσεις με την παρουσία της. Σύμφωνα με την περιγραφή της στο Miss Cosmo International, η Κωνσταντίνα περιβάλλεται από μια «αγγελική αύρα», ενώ η δυναμική της εμφάνιση καταφέρνει να κερδίζει τις καρδιές και τα μυαλά όσων την παρακολουθούν.

Η Κωνσταντίνα προετοιμάστηκε για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, εκπαιδευόμενη από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου της μόδας, εστιάζοντας σε θέματα εμφάνισης, πασαρέλας και επικοινωνίας.

Αν και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παιδαγωγικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης, η ίδια σκοπεύει να ακολουθήσει το επάγγελμα της δασκάλας μόλις ολοκληρώσει την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ.

Σε συνέντευξή της, ανέφερε πως ο κύριος λόγος για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ήταν η επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, την οποία αγαπά πολύ, ενώ στόχος της ήταν να αναδείξει τον ελληνικό πολιτισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα