Η σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή αγκαλιά με τη Γιώτα Νέγκα

Διαβάζεται σε 2'
Η σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή αγκαλιά με τη Γιώτα Νέγκα

Η φωτογραφία Πασχάλη Τερζή – Γιώτας Νέγκα που συγκίνησε το ελληνικό κοινό. “Πασχάλη μας λείπεις”, έγραψαν στα social media.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη, Πασχάλης Τερζής, προχώρησε εμμέσως σε μία σπάνια εμφάνιση αγκαλιά με τη Γιώτα Νέγκα και το κοινό του δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει τη χαρά του.

Συγκεκριμένα, ο λαϊκός τραγουδιστής εμφανίστηκε σε ανάρτηση της ερμηνεύτριας Γιώτα Νέγκα, η οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία από την επίσκεψή της στο σπίτι του Πασχάλη Τερζή και της συζύγου του στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10).

“Σάββατο μεσημέρι στο σπίτι του Πασχάλη και της Μαρίας με αγάπη, αλήθεια και αγκαλιές! Φυσικά υπέροχο φαγητό απ’ τα χεράκια της Μαρίας! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ!” έγραψε η λαϊκή ερμηνεύτρια.

“Σ’ ευχαριστούμε που έβγαλες φωτογραφία με τον Πασχάλη και βλέπουμε πως είναι καλά”, “Μας λείπει ο μεγάλος μας Πασχάλης”, “Λείπει πολύ”, “Εγώ τώρα που συγκινούμαι, που βλέπω τον κύριο Τερζή, είναι φυσιολογικό; Πόσο μα πόσο πολύ μας έχει λείψει;” ήταν μερικά από τα σχόλια στην ανάρτηση της κ. Νέγκα.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια ο μεγάλος Θεσσαλονικιός ερμηνευτής έχει αποσυρθεί τόσο από τη μουσική σκηνή όσο και από τα φώτα της δημοσιότητας συνολικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα