Ο Αλ Πατσίνο λέει ότι “είναι διασκεδαστικό” να είσαι πατέρας στα 84

Διαβάζεται σε 2'
Αλ Πατσίνο
Αλ Πατσίνο AP Photo Andy Kropa/Invision

Στα σκαριά βρίσκεται η αυτοβιογραφία του Αλ Πατσίνο και, σύμφωνα με τον ίδιο, ένας από τους λόγους που το κάνει είναι η γέννηση του τελευταίου του παιδιού το περασμένο έτος.

“Sonny Boy”, όπως τον αποκαλούσε η μητέρα του. Αυτός θα είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας που ετοιμάζει ο Αλ Πατσίνο, στην οποία θα επιχειρήσει να “χωρέσει” μια ζωή γεμάτη επιτυχίες.

Όμως, ένας από τους βασικότερους λόγους που θα το κάνει, είναι διότι πριν ένα χρόνο ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του, έτσι κι έγινε πατέρας σε ηλικία 83 ετών.

Το βιβλίο, όπως μεταδίδει το BBC, είναι ένας τρόπος να εγγυηθεί ότι το μωρό θα έχει την ευκαιρία να μάθει την ιστορία του πατέρα του.

“Θέλω να είμαι κοντά σε αυτό το παιδί. Και ελπίζω να είμαι. Ελπίζω να παραμείνω υγιής και φυσικά να ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς του”, δηλώνει ο Αλ Πατσίνο.

Ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δεν είναι πλέον ζευγάρι με τη μητέρα του 16 μηνών πλέον Ρομάν, αλλά διατηρεί καλές επαφές μαζί της λόγω του παιδιού τους. Ωστόσο, από ό,τι λέει ο ίδιος, η καθημερινή του ενασχόληση περιορίζεται κυρίως σε διαδικτυακές επαφές.

“Ό,τι κάνει είναι αληθινό. Ό,τι κάνει είναι ενδιαφέρον για μένα. Έτσι, μιλάμε. Παίζω μαζί του φυσαρμόνικα στο άλλο βίντεο και έχουμε κάνει αυτού του είδους την επαφή. Οπότε, έχει πλάκα”.

Φίλοι έχουν επικοινωνήσει με τον ηθοποιό ρωτώντας τον γιατί έγραψε απομνημονεύματα και ο ίδιος παραδέχεται ότι “κατά κάποιο τρόπο το μετάνιωσε”.

Κατά τη διάρκεια των ετών είχε απορρίψει αρκετές προτάσεις για να κάνει την αυτοβιογραφία του, αλλά αποφάσισε ότι τώρα “έχουν συμβεί αρκετά στη ζωή μου και ενδεχομένως να είναι αρκετά ενδιαφέρον για να το διαβάσει κάποιος”.

Αυτό που βρήκε ιδιαίτερα απολαυστικό ήταν να ανατρέξει στην παιδική του ηλικία, όταν μεγάλωνε στο Νότιο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Και είναι σαφές ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξαναδεί τις μεγαλύτερες ταινίες του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα