Οι εκπλήξεις που θα δούμε στο Navarino Challenge 2024

Διαβάζεται σε 3'
Οι εκπλήξεις που θα δούμε στο Navarino Challenge 2024

Ένα πολυαθλητικό event στην πανέμορφη Πύλο με τη σφραγίδα της Miele

Πολλές εκπλήξεις, αξέχαστες εμπειρίες, μοναδικές δραστηριότητες, δεκάδες αθλητικά δρώμενα και γαστρονομικές επιλογές υψηλής ποιότητας. Όλα αυτά χαρακτηρίζουν το φετινό Navarino Challenge, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου στη Μεσσηνία, με την υποστήριξη της κορυφαίας εταιρείας premium οικιακών συσκευών Miele.

Με κεντρικό σύνθημα «Μια φορά Miele, για πάντα Miele.125 χρόνια ποιότητας», η Γερμανική εταιρεία έρχεται να κάνει πράξη την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά της στη διοργάνωση του «Navarino Challenge 2024».

Ως Platinum Χορηγός, η Miele δεσμεύεται να παρουσιάσει μοναδικές δραστηριότητες που συνδυάζουν τον αθλητικό και τον γαστρονομικό τουρισμό, προσφέροντας αξέχαστες και ολοκληρωμένες εμπειρίες σε όσους κάνουν την επιλογή να συμμετάσχουν στο πιο πετυχημένο αθλητικό event ευεξίας στην Ευρώπη συμφωνα με τα βραβεία Τουρισμού στο Λονδίνο επιστρέφει για 12η χρονια.

Μεταξύ άλλων, θα έχει ενεργό ρόλο στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων (5km powered by Miele), αλλά και στα αθλήματα του γκολφ και του τένις. Φυσικά, δεν θα λείψουν οι ιδιαίτερες εκπλήξεις στον τομέα της γαστρονομίας και της ευεξίας, ο οποίος αποτελεί και τον βασικό στόχο της πρωτοβουλίας.

Συγκεκριμένα, όλοι οι φίλοι της Miele θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικά masterclasses από τον σεφ, Αλέξανδρο Σνγκιρίδη, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Miel Open House. Εκεί, μικροί και μεγάλοι θα μάθουν πώς να φτιάχνουν μυρωδάτα και αφράτα κουλούρια Θεσσαλονίκης, ενώ θα εξασκηθούν και στη δημιουργία μοναδικών πιάτων στο Pasta Station.

Κι όλα αυτά μία ημέρα πριν τους αγώνες τρεξίματος, ώστε οι δρομείς να έχουν εγκαίρως πάρει τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά.

Όμως, μιας και βρισκόμαστε στη εύφορη γη της Μεσσηνίας, από το μενού των γαστρονομικών εκπλήξεων της Miele δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η δράση «Traditional Messinian Cooking Experience». Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τα μυστικά της μεσσηνιακής κουζίνας με τη βοήθεια τοπικών experts, συνδέοντας την παράδοση με τις προηγμένης τεχνολογίας συσκευές Miele.

Και μην ξεχνάμε τα masterclasses με τον Στράτο Δρακούλη, ο οποίος θα προσφέρει μια εντυπωσιακή παρουσίαση ιδιαίτερα εκλεπτυσμένων τεχνικών μαγειρικής, αξιοποιώντας όλα τα προτερήματα των συσκευών της Miele.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρέπει να χάσει τις μοναδικές εκπλήξεις της Miele, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά ΕΔΩ.

Πριν φύγετε από το άρθρο, μην ξεχάσετε να μπείτε στο Navarino Challenge 2024 | Εισιτήρια online! | More.com και να κλείσετε άμεσα θέση στο κορυφαίο event.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα