Olivia Rodrigo: Την “κατάπιε” η σκηνή σε συναυλία στην Αυστραλία

Διαβάζεται σε 2'
Η Olivia Rodrigo
Η Olivia Rodrigo Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Ατύχημα επί σκηνής είχε η Olivia Rodrigo κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Αυστραλία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της.

Σοκαρισμένοι έμειναν οι θαυμαστές της Ολίβια Ροντρίγκο (Olivia Rodrigo) όταν η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην Αυστραλία είχε μία άσχημη πτώση on stage.

Η ποπ σταρ, η οποία αυτή την περίοδο πραγματοποιεί την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο “Guts World Tour“, έπεσε στο κενό, ενώ τραγουδούσε στη Rod Laver Arena της Μελβούρνης.

Ενώ έτρεχε από τη μία άκρη της σκηνής στην άλλη, χαιρετώντας τους θαυμαστές της, όταν άρχισε να πηγαίνει προς την άλλη πλευρά, εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θαυμαστών της, πέφτοντας σε μια τρύπα που υπήρχε στο stage.

Αφού βγήκε από την τρύπα, η Ροντρίγκο απευθύνθηκε στο σοκαρισμένο πλήθος, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ω, Θεέ μου! Αυτό είχε πλάκα. Είμαι καλά“.

Και πρόσθεσε: “Μερικές φορές υπάρχει απλά μια τρύπα στη σκηνή. Δεν πειράζει”. Αφού σηκώθηκε ξανά και πάτησε και πάλι στη σκηνή, ρώτησε αστειευόμενη τους fans της “πού ήμουν;”.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια διακωμώδησε το περιστατικό σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok που έπαιζε την πτώση της σε επανάληψη. “#subtleforeshadowing“, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας αργότερα σε ένα σχόλιο: “I am ok hahaha”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα