Δημήτρης Σταρόβας: Η μεγάλη απώλεια κιλών και το πρώτο πράγμα που ζήτησε μέσα από το νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 3'
Δημήτρης Σταρόβας
Δημήτρης Σταρόβας YouTube

Φανερά αδυνατισμένος και με την κατάσταση ομιλίας του σαφώς βελτιωμένη ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στο YouTube και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και όσα έζησε.

Με τον συμβολικό τίτλο “Αρρυθμίες” επέστρεψε στο κανάλι του στο YouTube ο Δημήτρης Σταρόβας, θέλοντας να μοιραστεί με τους θαυμαστές του τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Στο νέο βίντεο που μοιράστηκε, ο γνωστός καλλιτέχνης έδωσε ένα update για την κατάσταση της υγείας του μετά την περιπέτειά του και φανερά αδυνατισμένος και με την ομιλία του να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια κιλών του και την προσπάθεια να επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

Κοντεύω τα 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται“, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σταρόβας, ενώ χωρίς να χάσει το χιούμορ του, πρόσθεσε: “Μη μου πείτε ότι δεν βλέπετε καλύτερα την κιθάρα..”.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για τις πρώτες στιγμές του στο νοσοκομείο, λέγοντας πως ήταν “σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Επειδή λοιόν παιδιά, δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια, σχεδόν κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον στην κίνηση, πολύ σημαντικό, γλιτώσαμε. Και μία από τις πρώτες σκέψεις μου, δεδομένου ότι ήμουν εντάξει, ήταν πώς θα με επηρέαζε στην κιθάρα. Έκανα πρόβες στο νοσοκομείο, θυμόμουν νοερά τα πάντα, ενώ μου έλεγαν ποια είναι η επόμενη μέρα από τη Δευτέρα ή ποιος αριθμός είναι μετά το 1 και δεν θυμόμουν. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα έχω επηρεαστεί στην κιθάρα, έτσι ήλπιζα τουλάχιστον”.

Όταν βγήκα από το Τζάνειο, πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα και εκεί ζήτησα από έναν φίλο μου να μου φέρει μια από τις κιθάρες μου. Μου τη φέρνει και εγώ γεμάτος λαχτάρα, αγωνία και δεν ξέρω για ποιο λόγο, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε να παίξω ήταν το “Whole Lotta Love” των  Led Zeppelin. Δεν μπορούσα να συγχρονιστώ, τα δυο μου χέρια. Εγώ να έχω πρόβλημα με τον ρυθμό; Πώς είναι δυνατόν; […] Κανέναν έλεγχο δεν είχα, απελπισία. Αλλά ευτυχώς σε 10 μέρες έπαιζα στο 60%. Η πρόοδος στην κιθάρα ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα, σχεδόν έχω επανέλθει κατά 90%. Ευτυχώς. Αν δεν είμαι απόλυτα focus στον ρυθμό υπάρχει περίπτωση να τον χάσω, ενώ παλιά μπορούσα να παίξω κάτι δύσκολο, να συζητάω μαζί σας και να βλέπω και μία ταινία. Δεν υπάρχει τώρα τέτοιο πράγμα. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά”.

Το βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα στο YouTube:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα