Εκδήλωση ETERON: “Κοινωνική Ευρώπη: Από όραμα σε δυναμική πράξη”

Διαβάζεται σε 2'
Εκδήλωση ETERON: “Κοινωνική Ευρώπη: Από όραμα σε δυναμική πράξη”

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα φιλοξενηθεί η παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του Μπιορν Χάκερ, «Κοινωνική Ευρώπη: Από όραμα σε δυναμική πράξη» από το Eteron.

Το Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευρωπαϊκών Προοδευτικών Σπουδών (FEPS), σας προσκαλεί στην παρουσίαση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του Μπιορν Χάκερ, «Κοινωνική Ευρώπη: Από όραμα σε δυναμική πράξη».

Το βιβλίο του Μπιορν Χάκερ, συγγραφέα και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Βερολίνου, καλύπτει μια ευρύτατη θεματολογία που αφορά, μεταξυ άλλων, το πολιτικό οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) τα έμφυλα ζητήματα, την κλιματική κρίση, το εμπόριο και τη ψηφιακή ανάπτυξη.

Επίσης, το βιβλίο του Χάκερ αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό για τις εξελίξεις στην Κοινωνική Ευρώπη, καλύπτοντας μια περίοδο 70 ετών, δοκιμασιών και προόδου, αναδεικνύοντας τη σημασία των προοδευτικών πολιτικών στην ΕΕ μέσα σε περιόδους κοινωνικής συντήρησης και πολιτικής οπισθοδρόμησης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, και θα μιλήσουν ο συγγραφέας του βιβλίου, Μπιορν Χάκερ, ο Λάζλο Άντορ, Γενικός Γραμματέας του FEPS και ο Δρ. Κρίστιαν Σαλμ, επικεφαλής του Γραφείου της Προέδρου του FEPS Μαρία Ζοάο Ροντρίγκες.

Είσοδος ελεύθερη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα