Αθλητικές μεταδόσεις: Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για Άρη, ΠΑΟΚ, Κολοσσό, Μαρούσι – Πού θα δείτε τους αγώνες

Διαβάζεται σε 2'
Μαρούσι
Μαρούσι EUROKINISSI

Μέρα μπάσκετ (και) η αποψινή για τις ελληνικές ομάδες, με Άρη, ΠΑΟΚ, Κολοσσό και Μαρούσι να ρίχνονται στην μάχη σε τρεις διαφορετικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τέσσερις ελληνικές ομάδες σε τρεις διαφορετικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν απόψε (16/10) υποχρεώσεις, σε μία ακόμα βραδιά γεμάτη μπάσκετ.

Την αρχή, χρονικά, κάνει το Μαρούσι, το οποίο αντιμετωπίζει στο Αζερμπαϊτζάν την Σαμπάχ (18:00, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, ψάχνοντας την δεύτερη νίκη του στην διοργάνωση.

Λίγο αργότερα, έρχεται η σειρά του Κολοσσού, ο οποίος στο ανακαινισμένο κλειστό της Καλλιθέας θα υποδεχθεί την Τενερίφη (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, στο πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας του στο νησί της Ρόδου.

Ακολούθως, έρχεται η σειρά του Άρη, ο οποίος υποδέχεται την Χάποελ Ιερουσαλήμ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 4η αγωνιστική του EuroCup, θέλοντας να κάνει δύο τις νίκες του στην διοργάνωση.

Τελευταίος στην ευρωπαϊκή μάχη θα ριχτεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Πόρτο (20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, ψάχνοντας την 2η νίκη του στην διοργάνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα