Ποιες μπίρες θα απολαύσουμε στο Beer Factory Festival!

Διαβάζεται σε 6'
Ποιες μπίρες θα απολαύσουμε στο Beer Factory Festival!

Μετά την περσινή επιτυχία το Beer Factory Festival επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, για τέσσερις μέρες αυτή τη φορά, στις 25, 26, 27 & 28 Οκτωβρίου για να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις!

Τους λάτρεις της μπίρας και όχι μόνο τους περιμένουν οι καλύτερες ζυθοποιίες από όλη την Ελλάδα για να γευτούν τις μπίρες τους και φυσικά θα το συνδυάσουν με μοναδικές επιλογές από burger, κοτομπουκιές, bao ban, πανσέτες, σουβλάκια, πατάτες και άλλες λιχουδιές από το Street Food Market!

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλές ζυθοποιίες και να γευτείτε ετικέτες μπίρας από όλη την Ελλάδα. Κι εδώ σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες που θα συναντήσετε στο Φεστιβάλ.

ALEA BREWING

Στο μικροζυθοποιίο στη Μεταμόρφωση ξεκίνησαν οι πρώτες βρασιές μίας παρέας πέντε φίλων κι έτσι κάπως ξεκίνησε η Alea Brewing. Οι µπίρες της διατίθενται µόνο σε βαρέλι και κουτάκι, καθώς το αλουμινένιο κουτάκι εξασφαλίζει ότι η μπίρα θα φτάσει αναλλοίωτη στο κοινό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το εικαστικό κομμάτι των ετικετών της Alea. Επέλεξαν να ακολουθήσουν το νέο ρεύμα αισθητικής της craft σκηνής. Έτσι, πέρα από τις πληροφορίες για το προϊόν στις ετικέτες, υπάρχουν σχέδια που αναδεικνύουν την αισθητική και τη φιλοσοφία τους. Συγκεκριμένα θα δείτε εικόνες ζώων προς εξαφάνιση.

SOURMENA BREW

Το σήμα τους είναι η χαρακτηριστική υπερυψωμένη δεξαμενή της πρώην Αμερικάνικης βάσης. Η ζυθοποιία με έδρα τα Σούρμενα είναι γέννημα θρέμμα της καραντίνας αφού με αφορμή τα λοκ νταουνς τρεις νεολαίοι άρχισαν να βράζουν ζύθους σε ένα υπόγειο και σήμερα έχουν ήδη βγάλει την πρώτη τους επίσημη ετικέτα ως Νομαδική ζυθοποιία. Είναι γνωστή για τη διάσημη «Κυρία Τούλα».

SIRIS MicroBrewery

H Siris έχει έδρα τις Σέρρες και οι μπίρες της που έχουν αναφορά στη Βόρεια Ελλάδα έρχονται να εντυπωσιάσουν! Για πρώτη φορά σε Craft Brewery χρησιμοποιείται υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που προσφέρει γεύσεις γεμάτες αρώματα, δροσιά και μακρά επίγευση. Ο στόχος τους είναι να βάλουν ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα του Ελληνικού γευστικού χάρτη, προσφέροντας νέες διαφοροποιημένες συνταγές απαστερίωτης, μπίρας υψηλής ποιότητας και πλούσιας γευστικής αξίας διαθέτοντας ταυτόχρονα Gluten Free & Vegan επιλογές.

IAMA BREWERY

Στη ζυθοποιία Iama Brewery ο στόχος τους είναι η προσφορά ποιοτικού ζύθου, παρασκευασμένου από όσο το δυνατόν υψηλότερα ποσοστά ελληνικών πρώτων υλών, στηρίζοντας έτσι τοπικούς και εγχώριους παραγωγούς. Πιστεύουν πως ένα προϊόν αποκτά πρόσωπο και ταυτότητα μέσα από τον δημιουργό του, και για αυτό το λόγο, διατηρούν χειροκίνητες τις παραγωγικές μας διαδικασίες. Όλα αυτά άλλωστε μπορεί να τα φανταστεί κανείς παρατηρώντας ένα μπουκάλι iama και να ζήσει την εμπΥρία.

ΙΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ

Η Ικαριώτισσα, είναι μία μπίρα που ξεχωρίζει για το έντονο νησιώτικο Ικαριώτικο ταμπεραμέντο της. Μία μπίρα καμωμένη με νερό από τις φυσικές πηγές της Ικαρίας, της νήσου της μακροζωίας. Μία μπίρα που οφείλει το όνομά της στη μητριαρχική παράδοση του νησιού. Η αλέγκρα και φινετσάτη γεύση της αγκαλιάζει ολόκληρη τη μαγεία του νησιού σε αρώματα και γευστικές νότες. Όλη η Ικαρία σε ένα μπουκάλι!

CISK

Η αυθεντική μπίρα Cisk Lager είναι μια χρυσαφένια μπίρα, ζυμωμένη στο κάτω μέρος, με διακριτικό και ισορροπημένο χαρακτήρα. Το πλούσιο άρωμα του λυκίσκου και η ευχάριστη πικράδα του το έχουν καταστήσει τη φυσική επιλογή και σβήνει τη δίψα για τους πότες μπίρας που θέλουν να απολαύσουν την αυθεντική παρασκευή που έχει παραμείνει πιστή στη συνταγή του 1929.

Μέλος του ομίλου Λαφιωτάκη «Brands of taste».

 

PINEIOS BREWERY

Το όνειρο ξεκίνησε με την βραβευμένη  κόκκινη Pils που αγαπήθηκε και συζητήθηκε πολύ και συνέχισε με την επίσης βραβευμένη κίτρινη Belgian Ale και αργότερα με την πράσινη IPA, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο στόχος τους είναι να παράγουν μια μπίρα που πρωτίστως που θα αρέσει στους ίδιους και κατ’ επέκταση στους πελάτες τους. Και σίγουρα το πέτυχαν. Κατάφεραν ο κόσμος να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη Lola τους!

Το τετραήμερο 25, 26, 27 & 28 Οκτωβρίου «κάνουμε κατασκήνωση» στο BEER FACTORY FESTIVAL στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ για να απολαύσουμε περισσότερες από 40 διαφορετικές ετικέτες μπίρας και να ακούσουμε το μουσικό πρόγραμμα, γι’ αυτό κλείνουμε τα εισιτήριά μας από τώρα: https://www.more.com/happenings/festival/beer-factory-festival/

Πληροφορίες εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα