Deree Fall Intensive: Ακαδημαϊκή περίοδος εντατικών μαθημάτων για όσους ξεκίνησαν τον Οκτώβριο

Διαβάζεται σε 2'
Deree Fall Intensive: Ακαδημαϊκή περίοδος εντατικών μαθημάτων για όσους ξεκίνησαν τον Οκτώβριο

Όσες και όσοι δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους τον Σεπτέμβριο, θα έχουν την ευκαιρία να αρχίσουν τον Οκτώβριο, παρακολουθώντας το Fall Intensive του Deree – Τhe American College of Greece

Η εντατική ακαδημαϊκή περίοδος Fall Intensive του Deree – Τhe American College of Greece ξεκινά στις 21 Οκτωβρίου και απευθύνεται σε νέους φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να ξεκινήσουν τώρα το συναρπαστικό ταξίδι των σπουδών τους. Το Deree Fall Intensive περιλαμβάνει καθημερινές παρακολουθήσεις, ώστε οι σπουδαστές και σπουδάστριες να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο, καλύπτοντας εγκαίρως την ύλη του πρώτου εξαμήνου, και να συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους στο εαρινό εξάμηνο, χωρίς να χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Οι νεοεισερχόμενοι και νεοεισερχόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 32 καινοτόμα προγράμματα σπουδών (majors) και 61 υποειδικότητες (minor), από τις 3 αναγνωρισμένες Σχολές του Deree: τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομικών, τη Σχολή Ελεύθερων Τεχνών και Επιστημών και, τη Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich. Κάθε πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, διασφαλίζοντας ότι οι απόφοιτοι θα είναι εξοπλισμένοι με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις ώστε να επιτύχουν αλλά και να ξεχωρίσουν στην επαγγελματική τους διαδρομή.

Οι νέοι και νέες που θα επιλέξουν να φοιτήσουν στο Deree θα ενταχθούν σε ένα διεθνές περιβάλλον με συμφοιτητές από περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες. Το σύνολο των μαθημάτων γίνεται στην αγγλική γλώσσα. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως, χάρη στο στιβαρό πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής στήριξης του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος οι νέοι και νέες θα έχουν πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζονται για να κάνουν τα ακαδημαϊκά τους όνειρα πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fall Intensive, που ξεκινά στις 21 Οκτωβρίου, καθώς και για να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο εγγραφών, μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα